Prečo ešte nespíte?

lost

nj :D
niekedy ON venci mna :D
hlavne ked je 1/2 dna doma a na vecer ideme von... tak ma energie ze az :D proste musim ho posluchat :D

sansara

no yo...unikátne a krásne meno :) a ako vidím, tým vychovávateľom si mu teraz Ty))) ono zrejme sa budete vychovávať navzájom ;)

lost

sansara

no v skutocnosti take meno dali jemu vychovavatelia :)

:D co to pisem! chovatelia :D

najskor som si hovoril ze zvlastne meno... tazke... ale tak :) unikatne :D

sansara

Bastien? To si mu teda vybral krásne meno)) Možno raz štafetu tohto mena odovzdáš aj svojmu synátorovi))))) aj keď k tým našim menám sa exotika príliš nehodí))) Hlavne, ak sa niekto volá....Esmeralda Halušková, Enrique Kukučka, atd atd)))))
A moja sa zas volá Deli...podľa čokoládky)))))

No yo....staré dobré české filmy (a hlavne komédie) prekoná máločo)))) Keď to pozerám, je to taká pohodička, oddychovka, relax a hlavne :-))

lost

sansara

jj presne :)

cesi vedia robit genialne komedie, ale malo "necech (neslovak)" chape ten humor :)

niektore sa daju pozerat donekonecna :D

ja sice poznam malo
slunce seno, marecku, vesnicko.. a mozno este zopar inych..

lost

No to boli nastastie len "zbytky" :D

ale tak... ako opatrne sa k nej blizil :D

a ked som ho prichytil, ze "Bastien?!" on len kukol na mna a rychlo si lahol spat :D ze "ja nic ja muzikant" :D

on teda nie je blby :D

sansara

hehe...mal si si predtým, než si odišiel preč - označiť terén))))))))))) aby vedel, že Ti nemá liezť do revíru ;)
Zmastil Ti ju celú?)) a to ešte teraz pizzuješ? :o)))))

lost

no on na pizu caka :))

trpezlivo, ale je vedla mna, je 20-30-40 centimetrov od taniera a pozera a pozera...

ten pohlad :)

ak mu nedam, tak len sa "naklana" k tanieru - ale nedostkne sa ho, aj ked dam ruky prec (dobryy psiiik).. zatial neodkusol z neho :)

ale raz som sa SEKOL. nechal som tu tanier na sedacke a isiel som prec a on uz isiel po korist :D

sansara

hehe...že dozeral))))) a takto pridať pomocnú ruku k labke??))) ups..vlastne k dielu?))))
Aj tá moja istý čas rada skákala na kolená....vždy si vybrala "najvhodnejší" čas, keď bolo práve po daždi, či keď behala po záhrade a žiarila čistotou...tak sa zrejme o svoje pocity chcela podeliť aj so mnou a skááákala o dušu)))))
Vo vedľajšom príspevku som čítala, že si rád pochutnáva na pizzi)))))) hehe...zrejme by sme medzi sebou viedli tvrdý boj o každý kúsok))))))

lost

sansara

no jo hrabali :)

len uz nemam dokaz, je zmyty :D

(starsne rad skace na kolena :))))))) )

(ja som na neho dozeral ;) )