Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no yo...unikátne a krásne meno :) a ako vidím, tým vychovávateľom si mu teraz Ty))) ono zrejme sa budete vychovávať navzájom ;)
Bastien? To si mu teda vybral krásne meno)) Možno raz štafetu tohto mena odovzdáš aj svojmu synátorovi))))) aj keď k tým našim menám sa exotika príliš nehodí))) Hlavne, ak sa niekto volá....Esmeralda Halušková, Enrique Kukučka, atd atd)))))
A moja sa zas volá Deli...podľa čokoládky)))))
No yo....staré dobré české filmy (a hlavne komédie) prekoná máločo)))) Keď to pozerám, je to taká pohodička, oddychovka, relax a hlavne :-))
hehe...mal si si predtým, než si odišiel preč - označiť terén))))))))))) aby vedel, že Ti nemá liezť do revíru ;)
Zmastil Ti ju celú?)) a to ešte teraz pizzuješ? :o)))))
no on na pizu caka :))
trpezlivo, ale je vedla mna, je 20-30-40 centimetrov od taniera a pozera a pozera...
ten pohlad :)
ak mu nedam, tak len sa "naklana" k tanieru - ale nedostkne sa ho, aj ked dam ruky prec (dobryy psiiik).. zatial neodkusol z neho :)
ale raz som sa SEKOL. nechal som tu tanier na sedacke a isiel som prec a on uz isiel po korist :D
hehe...že dozeral))))) a takto pridať pomocnú ruku k labke??))) ups..vlastne k dielu?))))
Aj tá moja istý čas rada skákala na kolená....vždy si vybrala "najvhodnejší" čas, keď bolo práve po daždi, či keď behala po záhrade a žiarila čistotou...tak sa zrejme o svoje pocity chcela podeliť aj so mnou a skááákala o dušu)))))
Vo vedľajšom príspevku som čítala, že si rád pochutnáva na pizzi)))))) hehe...zrejme by sme medzi sebou viedli tvrdý boj o každý kúsok))))))