Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

tu nespavost by som robil len zo srandy, i ked, velke plus ot nema, lebo trva sa dostat potom do normalu, tak 2-3 mozno viac dni..

alebo kolko dam bez vzduchu :)

ked som bol za mladi (cca 19) tak som dal 4minuty (ale na suchu), odvteyd sa mi to nepodarilo, ale bol to hnusny pocit po tretej minute :D

no a neskor som cital, ze sa moze stat ze sa mozem mat v plucach vela oxydu uhliciteho, ci coho, co moze otravit.. poskodit mozog.. po 5tej minute?

ale ako, co ak si dokazem udrzat ten reflex sebazachovy, sebapudu, ci co to je :D proste ze sa bloknem a nie a nie sa nadychnut :D odvtedy som to neskusal radsej :D

lost

tak udajne maju prist halucinacie :D

a to je haluz, ale na 2,4 promile som sa necitil :D

skoda no..

ved 2,4 promile, to clovek ani nevie chodit rovno, ci hej ?

jajka001_

hm, no, treba skusat ale s rozumom, aby si neskoncil ako ti dvaja v saune, co to jeden neprezil. vediet kedy mas dost. podla mna si radsej vzdy nechaj rezervu, ze este trochu vladzem, ale necham to radsej tak. nech neskolabujes. a to s tym nespanim :) to fakt nema zmysel. jedine ak by si chcel zapis do guinesky.

lost

Sice nemalo by to vyznam, jediny vyznam by bol v tom ze by to bola zabava... ale tak, zijeme len raz :D, teda aspon ja :D

lost

ale co ak to prezeniem do extremu a znicim si zdravie? :D

myslel som nieco na sposob - kolko sa dokazem na 1 cestu odbicyklovat - kolko dokazem nespat - kolko/ako dlho dokazem robit dalsich X veci :)

lenze problem je, ze mozem skoncit napr po 10km, mozem po 50km, a mozem aj na 200km, ked pride nejaka bolest, alebo unava, lenze co ak to nie je SKUTOCNY LIMIT? :D a co ak by som dal 400 ? :)