Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
tak este si mlady,moze to byt v pohode. organizmus si vypyta ked potrebuje. mlady organizmus zvlada viac. preto sa najlepsie robia vrcholove sporty zamladi. potom uz tolko nevladzes :)
cital som ze je mozne dlhodobo spat len 3 hodiny denne... (ale nie naraz, kazde 4 hodiny).. udajne tak zopar ludi robilo 6 mesaicov, ale nakoniec to vzdalo - zevraj nie pre to, ze by museli, ale ze to bola nuda.. ci je to pravda, netusim, ale moze byt... (kedze ihned po zalahnuti sa hodili do najtvrdsieho spanku).
osobne az taky extrem skusat nechcem :D ak by som mal tuto informaciu pred rokom, na 100% to skusim, ale teraz mi to je zbytocne..
ked som ho bral na vybratie kliestov, v nedelu poobede... tak tam boli traja predomnou :) a to som cakal cca 40 minut.. i ked to je "klinika" cize tam je viac doktorov, ale v tom case bol len jeden - a sen sa odohraval v nedelu (zaujimave, kedze vcera naozaj bola nedela)
radsej nejdem do detailov, ale boli tam fakt ze dobre Hollywood efekty :D
no zaujimave je ze nemusim ani jest vela, ale mozem... neviem cim to je :D
mozno od prirody, no ked spim, tak som schopny prinutit sa spat aj 16 hodin v kuse :D
avsak, ked som uz nad 30 hodin, tak zatoverenie oci "az pali" :D ale take prijemne teplo :D
ale zaujimalo by ma ako by to vyzeralo v cislach, ci si len domyslam ze som "nad vecou" po takom case, alebo je to realne :D
lebo podla teorie nie je mozne byt uplne Ok po takom case..
akurat mi to bolo divne s tym veterinarom, ze nemaju volne:) ale tak zijeme na slovensku aj to je mozne :)
no ja mavam tiez uplne realisticke sny :) o to viac ma mrzi prebudenie. ak teda sa mi nesniva nieco neprijemne. ale vacsinou to je scifi alebo dobrodruzne :)sak aj preto rada spim :D
cim sa dopujes? :) ci to mas tak od prirody? ja mam a vzdy som mala dost velku potrebu spanku. kedysi som spavala osem hodin. teraz sem tak ked pridem z prace tak ak sa da, si tiez zdriemnem. ked som bola tehotna tak som spavala extra vela :)
:D
myslela si ze to bolo for real ? :)
lebo pisal som to tak ze "dnes sa mi snivalo ze ..."
ale potom som si povedal, ze ... ked som ja musel trpiet, preco nie aj ten kto to pocuva :D:D a tak som to zmenil, ale neviem ci tomu niekto uveril(veri/uveri) az do konca :)
ale ja som tomu v momente skoku veril, lebo viem ako moj pes skace - skace ako baletka :D proste uplne lahko, hop, hop, skok... hop... a tuto pesne tak isto, aj mu fukalo zdola-hore vietor do srsti... cize fyzikalny zakon tam bol takmer dokonaly... to ma dostalo tiez :D
no relativne bezne :)
ono 40 hodin sa da dat bezproblmov..
i ked, haluz je, ze pri 60tej hodine ani necitim nic... ziadne problemy , jedine pomalsie reakcie... ale nie tak strasne ako ludia hovoria... ze by som mal 2,4 promile ci co :D
praveze, robim s cislami a chybovost je sice vyssia, ale stale v pohode :)
ale nie vsetko by som robil, ked som za 40hodinovym dnom..
uff to bolo napinave...som to uplne prezivala. si ma dostal :)