Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
brú ti prajem (:
ojka ja uz TV nepozeram ,ale dnes som po dlhej dobe prisla navstivit nasich, takze som doma, tu som vyrastala, a som vo svoje, akoze,, deckej,, haha... a po sto rokoch som si aj telku zapla :))) ale uz sa mi ocka zatvaraju :)
dobruuuu :)
lost, no utekaj a pekne si ten deficit potom doplň (:
smajliQa, to ešte stále chodí? (: ja som TV nevidela ani nepamatam, ale kedysi som tiež frčievala na tých kriminálkach (:
fu...akurat osm si urobila par brusackov, osprskovala sa, a ted mam zapnute KOSTI :D
brý večer vám (:
lost, akože, si ma odrovnal, ja som si spočiatku myslela tiež že to je naozaj.... som rada, že nie (:
hm, takže atomové baterky? :D pred pár mesiacmi bolo u mňa ešte stále zvykom, že som normálne spávala 2-4 hod za noc, že aký luxus.... a teraz, čuduj sa svete, sa to jaksi do kopy dalo a už vás tu veru v noci tak nechodievam strašiť, pokazila som sa :DDD
inaaak, zajtra všetci povinne držať palce, ojka ide zajtra na obed na poslednú skúšku (-:O
skor nedostatok kyslika pre mozog
pozri si film Magicka hlbočina. mna tak uchvatil, som ho videla trikrat, film Luca
Bessona.