Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Dnes moj brat vysiel na balkon a nieco tam robil, pes isiel za nim a balkon nebol dokonceny - bola tam kontrukcie ale chybalo tam sklo. A pes VYSKOCIL.. a letel dole... ja ze oh my god... ani som sa nechcel pozriet ako dopadol.. proste mal som milion myslienok ze co teraz ? prisiel somo svojho jedinecneho psika ? navzdy ! :-O faak, mal som milon chuti zabit toho co ten balkon stale nedokoncil. bol som nastvany aj na brata (ale nie velmi), mal som zmiesane pocity, vsetko to prebehlo tak rychlo, som volnejsi? ake to asi bude? ale tak isiel som dole, ze ho aspon upracem.. (5.posch) a kedze som bol na prvom medziposchodi tam boli okna - videl som ho.. a ON ESTE ZIL.. mal krvavu hlavu ale on ma videl cez okno a skakal ako ked zvykol skakat na nohy... tak som otvoril okno a skocil za nim (je to len 1,5 metra, to rom robil vzdy ked som bol maly, cize ziadny problem) a zrazu pozeram ze on zije.. ja neskutocne stastny a chytam mobil ze zavolam na veterinu nech ho daju dokopy.. a oni mi povedali ze nemaju volne - ze tyzden musim pockat! tak neviem kolko krat som sa ich pytal, ze nech mi najdu alteternativnu moznost, najneskor do vecera! (bolo poobedie) a potom sme sa dohodli a diktovali mi cislo na nejakeho veterinara, ale nemal som to ani kam zapisat, a spominali ze "liebenhof exclisiv" a potom som sa zobudil z tohoto horroru..
ake prijemne bolo ked som videl svojho psa ako sa prechadza po posteli, ked som sa zobudil :D
avsak neskutocne zivy sen.. i ked nemal hlavu ani patu, 1/2 udajov skreslena, ale 1/2 neskutocne brutalne presne ako v realite (ale pred x rokmi)
neviem ci je to z nespavosti, ale tak to som radsej ani spat nemal ist :D
to bezne nespavas 50-60 hodin?? :) sila. ja ked spim len tri hodiny, som odpisana na cely den. potrebovala by som sedem osem ale casto je to tak sest
"Každá prebdená noc znižuje pozornosť a schopnosť koncentrácie rovnako ako 0,8 promile alkoholu v krvi,"
toto je vrcholna blbost !!!
prave som to pocul na spektrum..
ojka - nie na baterky, ale na maly atomovy reaktor, cize baterky no :D
ale tak - mne staci k prezitiu nejaka silna motivacia.. napr ked uz nespim 50-60 hodin, tak staci najskor horuca sprcha a potom studensia.. cim dlhsie tym lepsie.. dalej staci nejaka pesnicka motivacna.. dalej jedlo a v neposlednom rade len "motivacia ako taka" - nieco poziztivne do buducnosti.. (ciel, atd)
i ked.. nerobim toto dlhodobo.. neviem co by sa stalo :)
ale blbne mi klavesnica.. prehadzuje mi kurzor mimo, blby notebook a windows
lost, ty funguješ na baterky? (((((-: či kedy vstávaš?
inak, keď ste sa bavili o tých papierikoch a plánoch.... ja keď si splním plán, tak sa ešte tak pekne pochválim, že ako mi to ide, ale keď to nejde, tak radšej na to nemyslieť a výčitky svedomia.... väčšinou to tak funguje pri učení, že aaach, ešte som si mala napr. 20 strán prejsť, a ja už nevládzem.... :DDDDD zlé, veľmi zlé plániky... :DDDD
Ale nieco sa najde:
Ale nefot ma uz tolko:
i53.tinypic.com
Ja to nebyl:
i53.tinypic.com
I am so sorry:
i52.tinypic.com
A tu je ten magicky vychod slnka:
i54.tinypic.com
ozaj :D az teraz pozeram na cas ze 4:02 (no v relaite je menej, ale ja vidim buducnost - vid trafene zapasy dnes (ehm vcera :D ) . :D wow to staci pretocit hodinky a uz som vestec :D
ale k teme:
vychod slnka bude za par minut :D mozno ak zoberiem dalekohlad, tak to aj uvidim :D
i ked, nechce sa mi zase sprchovat psika :D
dnes mi blogovanie nejde :D
no ten kto to cita aspon nemusi citat :D
uz nemam nic :D ani fotky ziadne, len take blbosti, ako je toto:
od TT az po BA..