Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka no je to za dva tyzdne, hadam to dovtedy moje okolie vydrzi, hlavne priatel :)
lost. jasneeee.. sak naco sa troskarit :D
vies aky to bol??? no spravila som cesticko,, take jak bublaninove keby, a bolo tam nenormalne vela broskyn v tom ceste, upiekla som ho, a ked som ho vytiahla z truby, tak som nan naliala vanilkovy puding, naukladala vsetky druhy ovocia, poliala roztopenou cokoladou, a dala stuhnut do chladnicky.. no a ked stuhne moze si dat ten kto lubi slahacku :)))
smajliQa, no je to síce trochu neskôr, ale už i odhodlanie tam ísť je veľký krok (:
lost, to ešte stále frčíš ny tých ryžových veciach? ťa ešte neomrzelo? koľko ich máš v zásobe teraz? (:
ojka az 7 juna... skor nema cas, takto ma objednala... pytala sa, ze ako sa mam, a ze toto je vaznejsi problem a tak, tak ze si na mna necha viac casu..
takze aby som sa isto dostavila, no a potom ma potesila este aj sprava ze mi to bude hradit poistovna, cize nic neplatim... to je uzasne..
mňaaaam, ovocný koláč, to mmuselo byť super (:
a kedy tam ideš?
ojka dakujem :))) budem sa snazit... na ten termin som si uz v robote zobrala volno, beriem to vazne... chcem s tym nieco urobit a aj urobim :)
lost... dnes som robila kolac...
bolo tam kiwi, banan, broskyne, ceresne a hrusky... taky ovocny.. no ale paradicka.. myslim ze ten plech mohol vazit aj 5 kil :D
lost ((((-: čo tu už "strašíš" s vianocami, ešte len bola veľká noc (: a ja si chcem najprv užiť leto, a nie zasa stresovať v škole ((((-:
smajliQa tak dúfam, že teda všetko dobre dopadne a veci sa zmenia k lepšiemu, hlavne keď ty sama chceš (: držím palce...
lost dnees som nad tym rozmyslala :D:D:D:D::D:D:D normalne mi citas myslienky :D:D:D:D
ja sa tak teism :D