Prečo ešte nespíte?

lost

smajliQa

prave,ale uplne ze v prave v tomto momente som dojedol svo chod, cize uz ma neboli citat recepty :D:D

aaaaaaaaaaaa, klamem :D neboli, ale som znova hladny :D uz mi dohcadzaju ryzove chlebicky, mal som 3kg doma.. a uz len 1/6 z toho :D

smajliQa

ojka no je to za dva tyzdne, hadam to dovtedy moje okolie vydrzi, hlavne priatel :)

lost. jasneeee.. sak naco sa troskarit :D
vies aky to bol??? no spravila som cesticko,, take jak bublaninove keby, a bolo tam nenormalne vela broskyn v tom ceste, upiekla som ho, a ked som ho vytiahla z truby, tak som nan naliala vanilkovy puding, naukladala vsetky druhy ovocia, poliala roztopenou cokoladou, a dala stuhnut do chladnicky.. no a ked stuhne moze si dat ten kto lubi slahacku :)))

ojka

smajliQa, no je to síce trochu neskôr, ale už i odhodlanie tam ísť je veľký krok (:
lost, to ešte stále frčíš ny tých ryžových veciach? ťa ešte neomrzelo? koľko ich máš v zásobe teraz? (:

lost

smajliQa

inac aj ty robis kolac vo velkom? :)

ze sa neoplati robit tie minikolaciky, ze 500gramov :D

to chce proste 5-10kg zasoby na cely tyzden :D:D

lost

smajliQa

a to mi o 23:20 musis robit taketo chute? :D

tych 100g ryzovych chlebickov teraz padne :D v mene... hladu :D

smajliQa

ojka az 7 juna... skor nema cas, takto ma objednala... pytala sa, ze ako sa mam, a ze toto je vaznejsi problem a tak, tak ze si na mna necha viac casu..
takze aby som sa isto dostavila, no a potom ma potesila este aj sprava ze mi to bude hradit poistovna, cize nic neplatim... to je uzasne..

smajliQa

ojka dakujem :))) budem sa snazit... na ten termin som si uz v robote zobrala volno, beriem to vazne... chcem s tym nieco urobit a aj urobim :)

lost... dnes som robila kolac...
bolo tam kiwi, banan, broskyne, ceresne a hrusky... taky ovocny.. no ale paradicka.. myslim ze ten plech mohol vazit aj 5 kil :D

ojka

lost ((((-: čo tu už "strašíš" s vianocami, ešte len bola veľká noc (: a ja si chcem najprv užiť leto, a nie zasa stresovať v škole ((((-:
smajliQa tak dúfam, že teda všetko dobre dopadne a veci sa zmenia k lepšiemu, hlavne keď ty sama chceš (: držím palce...