Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
starsi je odo mna o 8 mesiacov, 23 ma teraz. ale ked ho chcem nahnevat, tak mu vravim, ze k dokonalosti mu chyba uz iba par rokov navyse :P
komare netreba objednavat, tie pridu aj sami :)
ale ked uz chces objednavat, mozes tie korcule pre mna :) bol by to super darcek k mojim narodkam od teba..ved uz aj zarabas ojka, tak nevidim problem :))
babatkovský vek? (: to je koľko? hádam nie mladší ako my, či? (((-: aaaa, to neboj, toľko mušiek ti nechám, koľko budeš len chcieť.... na neskoršie časy ti aj komáre objednám, ak budeš chcieť :D
tak ano:) je chytrak na svoj babatkovsky vek (dufam ze ma za to nesprdne, ked to tu uvidi :P )
tiez si planujem uz konecne kupit nove korcule... potom snad tiez okostujem zopar musiek v bratislave :) nespapaj mi teda vsetky, nech sa aj ja mam na co tesit
tsssss, že 7 stran? macheeeeeer (((((-:
noooo, ani nie že usmievala (teda vlastne aj, že som sa vôbec nevysypala)ale komunikovala som ešte s kamarátkami.... zaujímavá jazda to bola....:DD ale do očí mi nechodia, lebo nosím okuliare, takže taká moja výhoda (-:O
ojka, ty si sa usmievala od ucha k uchu pri tom korculovani?:D
ale vzdy lepsie, ako by mali skoncit v jednom a neskor v druhom oku :)
jasne, ved ide o to, ziskat nejaku tu prax :) a dat aspon nieco do nasich chudobnych zivotopisov :D:D
moj frajer ma CV na 7 stran, ts ts :( ja som len take chudatko s jednou stranou :D
to co si pisala ako posledne je velika pravda..dufam ze mne sa nieco take podari a do prace v buducnosti budem chodit rada :)
inak zuzic mi odpisala :) ma sa fajn
inak, takú malú dušičku som mala, keď som odosielala tento dlhý príspevok, lebo už mi zdravie dávno nevyhodilo červenú obrazovku.... že či sa neuplatní zasa zákon schválnosti....
nooooo, a inak, aby som nezabudla.... deťúrence moje, všetko najlepšie prajem k sviatku nášmu detskému *-:
uaaaaa, korčule predsa len pokrstené bratislavskou hrádzou, vetrom vo vlasoch a muškami v zuboch :DDDDDDD
bingi, nooo, ja keď zmoknem, tak mi to nevadí, ale na korčuliach by mi to asi potom moc dobre nešlo (-:O uau, tak to riadny chlap z teba ((((-: fešačisko ...
lost, nooo, však to si celkom slušne potom pospal... a keď sa havo ešte takto naučil, tak to je potom jedna radosť (:
Inko, no však, mne ani tak o plat nejde (aj ked určite nejaká sumička poteší), ale tá prax, to sa mi zíde, to som rada ako blška, že sa mi to podarilo zohnať (: a k tým menám, hm, ja som tvoje asi niekde prehliadla, musím sa asi hlbšie ponoriť do čítania tých príspevkov ešte raz :DDD hm, si mala ban? to myslíš to nedorozumenšie s IP-ečkami? a ako dlho si ho vlastne mala?
hm, a čo sa týka ďatelinky, pred pár (viac) týždňami sem prišla len nakuknúť, pozdraviť a už bola zasa fuč... dlho sa tu neukázala.. ani ostatné kočky....
Adam, tak to je potom samá radosť, keď povolanie človeka je aj jeho hobby,... lebo poznám dosť ludí, čo chodia do práce len preto, že musia, doslova tam trpia, čakuajú, kým odbije hodina dvanásta a idú rýchlo z nej domov....
uaaaaa, korčule predsa len pokrstené bratislavskou hrádzou, vetrom vo vlasoch a muškami v zuboch :DDDDDDD
bingi, nooo, ja keď zmoknem, tak mi to nevadí, ale na korčuliach by mi to asi potom moc dobre nešlo (-:O uau, tak to riadny chlap z teba ((((-: fešačisko ...
lost, nooo, však to si celkom slušne potom pospal... a keď sa havo ešte takto naučil, tak to je potom jedna radosť (:
Inko, no však, mne ani tak o plat nejde (aj ked určite nejaká sumička poteší), ale tá prax, to sa mi zíde, to som rada ako blška, že sa mi to podarilo zohnať (: a k tým menám, hm, ja som tvoje asi niekde prehliadla, musím sa asi hlbšie ponoriť do čítania tých príspevkov ešte raz :DDD hm, si mala ban? to myslíš to nedorozumenšie s IP-ečkami? a ako dlho si ho vlastne mala?
hm, a čo sa týka ďatelinky, pred pár (viac) týždňami sem prišla len nakuknúť, pozdraviť a už bola zasa fuč... dlho sa tu neukázala.. ani ostatné kočky....
Adam, tak to je potom samá radosť, keď povolanie človeka je aj jeho hobby,... lebo poznám dosť ludí, čo chodia do práce len preto, že musia, doslova tam trpia, čakuajú, kým odbije hodina dvanásta a idú rýchlo z nej domov....
vua..to si vystihol s tym mesiacom :) moje nalady sa menia ako mesacne fazy :je to tym, ze som rak.
hmm, 16 hodin denne... mozes byt rovno adminom, tahas dokonca dvakrat tolko:D mali by ti platit, lost..vypytaj si daco :))