Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
s tym mliekom to netreba prahanat... pravdepodobne nie je az take prospesne ako sa moze zdat
ale mliecna cokolada sa samozrejme nerata :)
lost, ty mas alergiu na mlieko?
inak, asi myslis mixerove metlicky :D
ojka postel je super :D az na to ze, uz sa nemozem prevalovat ako kedysi, ked som mala taku velikansku
ojkano ked som vytahoval z mixeru tie mixovace (netusim ako sa to vola) tak ten krem povolil a vedla to padlo :)
no v DM mali dnes len 7 kusov, skusim aj iny obchod :D
hmm, den mlieka :D no za mladi som pijaval vela mlieka s grankom obzvlast..
proste 3deci do pohara... 5 granko lyziciek do toho.. a toto som opakoval az do stavu ze nam doslo mlieko :D
a potom prisli alergie :D
Fíha, ste vedeli, že dnes (teda včera 1.6) bol svetový deň mlieka? to je milé (:
((((((-: trdlo makové (; no tak utekaj pod perinu, pekne do ružova sa vyspi, dobrú noc ti prajem (:
este uvidim...ale specialne plany nemam... :)...mozno budem rypat do lenky ked tu bude :P...niee robim si srandu :)
dobruu nocku ojka a pekne snicky prajem :)))
teeeeda, tak takým sa požije... a čo plány na zajtra? či nič špeci? (:
no to sam uvidim kedy sa zobudim :)ale mam volno...takze pohoda... :)
fúha, to si teda nabitý riadne energiou, ale tak potom sa ťažko zaspáva, pozor na to (((-: a kedy musíš ráno vstávať?
noo nocne upratovanie mi teda nic nehovori :D...ale ja som vela cvicil...alebo som zobral mech...a boxoval...e este stale mam tu potrebu :)