Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

heeeeeeeeeej bingham!!! toto sa nerobi, tak podme, teraz aj ja chcem vediet vase mena, ked uz majster provokater to moje vyzradil
vr
ojka, u pravnikov som sice robila, ale ja som nemala docinenia so ziadnymi pravnymi ukonmi, skor administrativu, faktury a take hluposti som mala na starosti
teraz by to mohlo vyjst tiez, v jednom centre vzdelavacom...dufam... dokonca je aj moznost pre vysokoskolakov v tomto centre doucovat a viest kurzy toho, co studujes... a to by ma teda moc bavilo :)
nemam ziadnu taxu :) ale ked som v bratislave, tak iba obcas nazriem co je noveho... teraz som doma, mam dost casu

no a teraz k tym menam, nech sa necitim blbo :D
lost, ojka, kto zacne?

lost

ojka

dnes relativne malo :D

od 2 do 9 asi..

no ale psik necha :) pokial sa BRUTALNE nenapije tesne pred spankom, tak to vydrzi :)

no dnes to bolo napr tak, ze (niekedy v noci, netusim kedy, asi 23-24) som ho zobral von a potom rano 9:40
cize uz je vcelku cistotny, ak nema nejaku brutalnu smolu..

zo zaciatku ma budil v noci (teraz ma 7,5 mesiaca) hned v prvu noc minimalne 3x zobudil :D sem tam aj ked mal 5mesiacov.. ale tentokrat maximalne tak okolo 6-7-8, ked sa mu uz nechce spat :D

mne to ani nevadi, ze ma budi :D

bingham

Ahooj ojka ;)...tak teraz mam 96kg... :) inak ja velmi rad behavam ked vonku prsi...alebo je burka...mne to nevadi ;)

ojka

Adam (: si zlatý, ale ja som to myslela tak, že "raz to ide, raz to nejde", čo sa týka spánku ((-: ty si inak celkom dobrý do PC, týka sa toho i tvoje zamestnanie, či to len také "hobby"? (:
Inko, fíha, takže právničtina.... aj teraz sa ti teda niečo podobné rysuje? držím teda palce.... (; inak, to máš nejaku taxu, že len raz do mesiaca nás prideš pozrieť? (((((-:
Bingi, ozaj, a ty si koľko tým cvičením už pribral? zvedavé som (-:O ach, vonku také počasie o ničom, ja som plánovala ísť aj na korčule a kuknem vonku a už tomu dažďu asi nohy vysie z oblakov /-:
inaaaaaak, keď spomínate zuzic, dúfam, že sa jej len dobre vodí, pozdravte ju odo mňa, ja na ňu takto kontakt nemám (-:O ďakujeeeem... a neviete jak sa denz má?
Lost, ty nespáč, a to ťa havo nechá prespať celú noc? akože ťa nezobudí, že chce von? no schválne sa pochváľ, koľko si toho naspal dnes (:

bingham

ale leni...neprovokujem... ;)tak a to som rad ze si zmuudrela...ine by som u teba ani necakal... :P ale musim sa ti priznat ze aj ja som veeelmi zmudrel :D

bingham

Ano viem ze nemas moc rada tie sviatky...a zuzka by to urcite pochopila...takze kludne jej napis...ona sa urcite potesi...ved vy ste obe take citlive bambulky :)

a inak dobre vediet...tieto vianoce ti napisem ja...a ked nedostanem odpoved tak uvidis :D

[zruseny1]

:)ano, myslis na tu istu
mozno sa nehneva, neviem, ja by som sa na jej mieste hnevala
a preco? lebo som truba!
napisala mi pekny mail k vianociam..neodpisala som jej, neodpisovala som nikomu na vianocne maily, pretoze tie sviatky by som najradsej zrusila, mam velmi zle spomienky na ne... a v tom momente som zabudla na slusnost, proste to sa nerobi, mala som sa jej ozvat.
teraz ma to stve, ze som sa nevedela od toho odosobnit... ale fakt v tom vianocnom case ja byvam dost zla, uplakana, tej chvili som vsetkych posielala dokelu...
aj kariol sa nastval :D ale ten mi vzapati pisal, preco nereagujem :D ale s nim som si to chlapsky vysvetlila :) a uznala som si chybu..lenze zuzic je predsa len citliva bambulka, juuuuuuuj mala by som jej napisat, lenze ako..