Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
zuzic :)
ojka, paradox.. nikde inde som sa nevyspala lepsie ako na intraku :D ale inak vo vseobecnosti ja so spankom problemy nemam, vyspim sa hocikde.. jedine tak raz, dvakrat do mesiaca nespim, vsimla som si ze je to v dnoch okolo splnu, nebyvam vtedy unavena.
lost ten tvoj havo je dufam nejaka velka rasa, ked uz musi tolko makat na vasom "bunkri" :)
inko... fíha, tak z "letiskovej" postele sa stala len "polletisková"? ((((-: ale stále určite lepšie ako niektoré tieto intrákovské... pffff
fúha, lost... tak toľko alergii, nezávidím takým ľudom... ja zatiaľ teda nie som na nič alergická (teda aspoň čo sa jedla týka :DDD) a som za to riadne vďačná.... ale napríklad sestra je alergická na jahody.. chúďatko moje... sesternica napr. na všetko čo je tak viac kyslejšie... no a tiež také, že peľ, prach, pleseň, zvieratká,... také alergie ma tiež obchádzajú (-:O
lleilla, a ako pokračuje skúškové? darí sa zatiaľ? dufam, že jo (:
bingham, môj priateľ dokáže tiež vypiť aj 2 litre mlieka len tak ((((-: chlapi sú zaujímavé stvoreniatka (-:O
zuzic, no ahoj kočka, ako sa darí? ešte chvíľu a máte prázdniny za dverami (: som rada, že si sa tu ukázala (:
ejha uz tak dlho rozmyslam napisat nenapisat...hm:P
ked ma tu uz ohovarate tak teda napisem!:D
za prve zdravim vsetkych po roku..priebezne sem nakuknem dost casto ale nepisem ani nebudem takze teraz vynimka;)
za druhe, idem takto verejne podakovat inko ze sa ozvala fakt ma to potesilo vdaka :* ;)
za tretie, ojka dakujem a maj sa krasne:)
a lost teba si pamatam este ked sme planovali nas bunker pamatas?:D ako sme na tom s vystavbou?:P
a to najlepsie na koniec:P...Bingham:D..maj sa krasne...ked chces napis mi mail.
PS: s tym mliekom to neprehanaj fakt to neni najlepsi napad...
PS 2: denz sa mi raz ozval, relativne by mal byt ok...no ak toto cita, denz mysim na teba...
vsetkych prajem krasne letne dni a pokoj v srdiecku...
co si mala kravicka, teliatko ked tolko mlieka pijes? :P múúúúú
dobre dobre, neprezradzaj, lebo mam pocit, ze vies toho dost vela
pekny den vsetkym, idem umyvat okna a potom hennovat :) juchu
ved ja nic neprezradzam... :)...zaujimave s tym mliekom...ja denne vypijem aj 2,5litra a nic ;)
coze? no... pekne, u nas v rodine maju vsetky deti alergiu na mlieko...sojove mozu, a to je taka dobrotka inak :) sladucke, velmi chutne :)
ani tie sojove mlieka nemozes?
a vyhadzujes sa, alebo mas nejake krce z toho?
bingham, co ty robis? ty ma len tak lahko nevytocis :D zacnem aj ja o tebe prezradzat:)