Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
no čosi stvorím z toho, len neviem čo,... asi si ten obrázok nechám na ráno a teraz začnem nový s čistým štítom.... hm, ja keď som bývala doma, a nechcelo sa mi spať, tak som mala také maniere, že som začala po izbe upratovať napríklad (((((-:
ale urcite sa podari niaky pekny obrazok...ved ty si sikulka ;)....ja a buntosim ???...ale no... ved predsa vieme ze pre nas je to normalny cas :)
lost, no ty si iný kuchár (: ozaj, a z toho krému, čo si tu minule posielal foto aj s mixérom... čo sa s ním stalo? (: a zásoby z DM už dokúpene? (((-: nooo, tak ti želám čačané sny.... (: nech si ráno fit....
bingiii, ale to je fakt zleee, ja sa teraz neviem z toho pohnúť ďalej a nevyjde mi teraz žiadny pekne obrázok /-: a ty čo ešte porábaš, keď buntošíš? (:
krizovka > kriza :D:D:D
no ja som experimentoval s kolacom BEBE, nasiel som nejake drobne "keksy" ale nechcelo sa mi to potierat one by one, ono by to ani neslo, ale nahodil som to cele do mysky a rano uvidim co z toho vznikne :D
a mozno najdem aj bezlepkovu verziu BEBE, len cakam na email, kedy mi odpisu, ake to ma zlozenie :)
vdaka tomu neviem zaspat :D mali by vypnut elektrinu.. i ked notebook by pobezal, nahradny bezdrotovy modem by som nasiel, baterku mam na svetlo. no tak skor namiesto elektirny by som mal vypadnut ja :D
tak gn :)
nooo tomu sa hovori kriza ;)
hm , mám krízu, maľujem si krížovečku, maľujem a zrazu neviem ako ďalej... ach /-:
bingi, teraz som si všimla, že i ty si želal brú noc.... tak teda pekné sny prajem... a dúfam, že prídeš kuknuť aj skôr ako o rok (:
fúúúú, k tým korčuliam (-:O , prvá minivýplatka minutá gro na korčule, druhá pôjde na ubytovanie počas leta v BA, kapánek to je drahšie ako cez školský rok... tssss..... inko, ale ak plánuješ kupiť koručle, v exisporte majú teraz rozsiahlejšie zľavy na ne,... ale mám tušáka, že len do pondelka, tak choď si aspoň pokukať (:
eeeejha, takže 23.... hm, no tak ja keď si napíšem CV, tak nemám ani polovicu z tých strán, čo má on,.... ale tak klobúk dolu potom, šikovného chlapa máš po boku... ozaj, a to účtovníctvo, pohodu, čo si spomínala, ako ste poriešili? (:
nooo, korčule ma ani tak neunavili... ale musím sa na nich mierniť a krotiť, aby to nerobilo neplechu (;
teeeda, niekto skúša nové korčule, niekto posteľ... tak to ti teda prajem, nech sa ti niečo pekné sníva... (;
júúúúúj ale idem ja spat, dneska testujem novu postel :)
juchu juchu
predpokladam ze aj ty dneska skor zalahnes:) ci korcule ta neunavili?:)