Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
inko, no u mňa sa tie spacio-nespacie obdobia striedajú, ale nemám ani šajnu podľa akého algoritmu (((((((-: ja som už raz divná, ale už som sa naučila so sebou žiť :DDD no ja sa zasa najlepšie vyspím u seba doma (-:O
bingi, a okrem 2 l mlieka a kilo mäsa si schopný spapať aj veľa veľa zeleninky? (((((-: lebo čo mám odpozorované, tak veľa členov mužského pohlavia ju moc neobľubuje (;
ale sa tu ináč podpichujete... tak ja len dodám inko, že bingi nielen na "staršie" mäsko, ale aj na nie blonďavé ((((-:
lost, never mu :D bingham je na stare maso, aspon co sa frajeriek tyka :)) haha
a mas to binghi, je to jedna:jedna
:D lost, tvoj pes je zazracny, podla mna, miesto bunkru prejdite rovno na stavbu domu, mozno by to zvladol, taky superpsik :))
to sa mi pacilo, ze " ide za kazdym psom, nepsom" :DD asi nebude priebercivy :D
bingham- preco, preco, precoooooooooo..pre teba som inko..
lost...ale mladucke masko chuti najlepsie :)
on thra bez ohladu na cokolvek :D prsote ide za kazdym psom nepsom :D
inac doma nic netrha :) ma toho vela (schvalne porozhadzovane hracky) on je KRPEC, takze sa uspokojis malom :) (vela malych hraciek)
ale ako sedacku, postel, pocitat, tv.. nic nehryzie.. ako ocas mi ukradne ponozky.. ale to je asi vsetko :) este papierove servitky rad berie..
ale skodu zatial ziadnu nepostradatelnu :o) nastatie a to som ho ani nemusel ucit na taky poriadok :D
mne sa ale extremn brutalne strasne paci, ked ho dam na sedacku a on sa tu vo vankusoch tak utopi a zaspi.. tak uvolnene :) da sa na neho pozerat cely den :D akurat teraz tiez, len nemam fotak po ruke :( :D ako vzdy..
i ked.. raz vlastne raz nieco poskodil :D tusim pri balkone vyhrabal tu farbu + nejaky 1cm hlboko sa dostal do toho (neviem coho :D ) nieco biele co je pod farbou a nad panelom :)
cize drapy ma tiez silne :D
cize ak nestihneme vyhrabat bunker, prehrabe nas moj pes cez betony do ineho hotoveho bunkra :D
zuzka moja zlatuckaa....no veru ze aj napisem :))
leni...nie som...ale mam ich rad aj kravicky aj teliatka múúú :)
ojka...kazdy spravny chlap musi vypit aspon 2l mlieka a zjest kilo masa :D
lost...ty mas trpazlicieho pudlika ???...som pocul ze maju velmi jemne masko :)
pudlik :))) jejda
aj si si ho nejak vycvicil? lebo podla toho co pises, musis mat vela veci vdaka nemu aj pokazenych, roztrhnutych
no tak ked pocas vencenia uvidi nejaku pudlikovsku slecnu, kto by sa neodtrhol z voditka? :))
Inkognito
je to len trpazlici pudel :D
sam vazi len cca 3333gramov ale tah ma silny :) neraz mi vytrhol voditko z ruky, ked som nedaval pozor :D
a akoze ak taha, tak je to sila - v pohode ho udrzim, ale on taha az tak, ze sa obesi :D postavi sa a taha a taha .. a ked hrabe, tak hrabe poriadne :D on ma asi nejaku antihmotu v srdci ze ma tolko energie :D