Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

inko.

aha:) podla pisania a tvojho prejavu, nezdalo sa mi, ze by si mala iba 18-19 :)
najprv som si myslela ze mas takych 24,25, len s tymi prijimackami si ma zmiatla :)
aj ja budem mat o mesiac aj nieco 23... neda sa to zastavit? :(nechcem starnut

Laurina22

Inko nie.Ja som troska pozadu(nie s vyvojom),mozno popredu s niektorymi zivotnymi situaciami.

Mam 23.Prepacte,az o par mesiacov:-)

A preco si si myslela,ze som starsia?

inko.

dakujem dakujem lost, kazdy uspech sa rata :D

lauri, tiez mas moj obdiv
inak som si myslela, ze si starsia od nas..ty si vlastne iba teraz maturovala :)

Laurina22

To som myslela obrazne.Ze nemozem robit tuto cinnost prakticky,nikdy nebudem moct odrodit dieta alebo niekomu zasit ranu.

Vlastne cisto teoreticky by som mohla...keby som sa prepasovala na operacku...

Ja to budem iba riadit.Zhora:-)

lost

Inkognito

gratulujem k 20 000 :o)
(myslim ten prispevok)

Jaaaj, minimalna teplota v izbe v noci bola 25.7C !!!! ved ja tu mam karibik :D uz len more mi chyba :))

Laurina22

To som myslela obrazne.Ze nemozem robit tuto cinnost prakticky,nikdy nebudem moct odrodit dieta alebo niekomu zasit ranu.

Vlastne cisto teoreticky by som mohla...keby som sa prepasovala na operacku...

Ja to budem iba riadit.Zhora:-)

inko.

..."a to ze nemozem rezat by ma ubijalo" lauri, na teba si musime dat pozor
:)
boze, ja som dolamana, ako mozete spat 5-6 hodin?

pekny den vam

inko.

Lauri :) no parada, ale potom sa nebudes vediet rozhodnut, na ktoru z tych skol pojdes... u mna to bolo presne tak isto,
ja stale rozmyslam ci som si dobre vybrala a nemala ist radsej na architekturu :(

ozaj ojka,vcera som sa ta tolkokrat chcela spytat na nieco, ale v tom frmole som nejak nestihla
cez prazdniny mozes byvat na tom istom intraku? alebo ho mas len do konca juna?
to mi len tak napadlo pri rozpravani o neslavnych intrakovych podmienkach:)

Laurina22

Dakujem:-)))

Na Verejne zdravotnictvo aj Tropicke lekarstvo ma prijali,ale stale by som bola len teoretik.A to,ze nemozem rezat,by ma ubijalo:-)))

ojka

Lauri, uau, medicina, budúca medička, klobúk dolu (: vždy ma fascinovali lekári, majú môj obdiv, že vedia, dokážu a sú ochotní pomáhať druhým.... držím palce nech sa to podarí (: