Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

dobra vila

Lauri, typicke slovenske zdravotnictvo... chodte na tretie miesto a tiez vam povedia dalsiu novu inu vec...senza. Mate tie stare vyhodnotenia u seba s jej kartotekou?

lost

dobra vila

tak udajne hej, i ked, nejak extra sa to neprejavuje, ale neskusal som to dlhodobo...

eh, lepsie by bolo sa spytat na co nie som alergicky :)

ani neviem na co som, no pamatam si
1. mlieko
2. lepok, psenica.
3. vajicka
4. arasidy, orechy
5. soja
6. pel, prach
7. mozno som nieco zabudol este, take drobnosti. take dronejsie intolerancie.

moj brat ma napr diabetes, schytal to ako 6 rocny, 1 rok po trojkombinovanej vakcine ( ci take nieco ), inac bol zdravy, prvy co ma v rodine cukrovku toho typu, nebol dovod a prask...

no zivot je uz raz taky... :)

dobra vila

Lost, no ja som silna alergicka, znemoznuje mi to kazdodenny zivot, ked ma to chyti. Som ukazkovy priklad... sa ma niektori aj pytaju, ze ako s tym viem zit, ze by zosaleli...no co sa mam hodit pod vlak?:P
Ja som tiez citala nejake statistiky, ale za svet si neviem vytmavit o kolko mal stupnut pocet alergikov za par rokov, no bolo to fakt vysoke percentualne cislo za tak kratku dobu! Aj to, ze ludom padaju vlasy, tu pred par desat rokmi v takejto velkej miere nebolo...na vine je hlavne ovzdusie...no co s tym narobis? Otras...odstahovat sa na neobyvany ostrov a zit tam z kokosovych plodov :)

Laurina22

Tak toto neuverite.Otec sa prave vratil z Kramarov.Mam chceli dat transfuziu krvi,nakolko ma krv v katastrofalnom stave a ma neskutocnu anemiu.Pred tyzdnom nam lekari v Galante povedali(a dali aj na papieri),ze ma anemiu len velmi nizku,skoro nebadatelnu.

lost

dobra vila, asi tak, i ked, mozno si budujeme imunitu :)

ale ako si vsimam, extremne stupa pocet diabetikov, alergikov, atd.. a to nemoze byt predsa nahoda.. vsetko ide dopredu, no zaroven aj tieto nevyliecitelne choroby? nezda sa mi... nieco tu (tam) smrdi..

[zruseny1]

hmm, Laurina..tak u nas strasia s operaciou (on ma nieco "rozsirene" (?) pri oblicke) lenze stale nie je iste ci prave ta oblicka mu sposobuje bolesti bruska a problemy s vracanim :( tak ale snad by ho nedali rezat zbytocne, len tak...
ach..no nic
tak sa majte

lost

hmm, teraz som si spomenul, ze raz som uz jedol pizzu, taku "original" a neboli tam alergeny :) snad to zavedu v kazdej pizzerii :)

mali by o jedneho zakaznika viac :D