Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

Laurina22

lost-je to nahodne.A ona len neodpadava,ma silne bolesti v zaludku,je unavena...Nic jej ale nezistili.Nic.

Mna napadla psychika.Ale to uz sa asi chytam poslednej slamky...

lost

Laurina, - mo nzo RNG nieco k veci bude vediet napisat, napr tu nieco pisal:

www.zdravie.sk
(26.09.08 00:03)

A ked sa to stalo, vzdy pri inej cinosti, case, teplote atd? Ci je to nahodne, alebo nieco sa opakuje, nejaky faktor..

Laurina22

Inkognito-ta tema je tak laicky napisana,lebo vsetky vysledky jej otec akurat bral na pohotovost.Neviem,zeby koli "vydratym" stavcom clovek z nicoho nic odpadaval 10 x za mesiac?

Netusim...Ja uz neviem,ake vysetrenie jej mam este vybavit.Netusim...

Laurina22

Mne Burger King nechuti a uz ani McDonald...asi som sa toho prejedla...radsej idem na nejaku fajn pizzu...hm Hawai napriklad:-)

[zruseny1]

dobra vila...tak vyzera to tak, ze tu budeme permanentne..s obcasnymi vynimkami aj najblizsie dni :)
dneska to dotiahne do 2500 mozno lost :) tiez uz padam

Laurina, to ma mrzi, citala som tu temu..hmm.. nic jej nezistili? ja som sem dneska tiez prisla s podobnym pochmurnym pocitom, nahnevana a smutna..- tiez nevedia zistit mojmu synovcovi, co mu je... vsetky vysetrenia absolvoval..napriek tomu ma stale tazkosti- to je teraz jedno ake... ale je to na slaktrafenie, ked sa nevie co im je, ako sa pohnut dalej? ani tie stavce nemozu byt u tvojej maminy pricinou?

lost

dobra vila
uz aj burger king (polus) :)

no kfc mam radsej ak McD.. preoze maju jemnejsie a cisejsie maso podla mna a je tam menej alergenov (nehamburgerove jedlo) i ked ten trojobal ma muku a vajicko.. al etak len obcas..

ako ja tieto nemusim, lenze ked som hladny a nemam cas, nic ine neostava... obcas si poviem ze kaslem na to a doma sa najem.. ale niekedy nie..

musim najst miesto, kde moze aj pes, isto existuju, len som este nepozeral...

dobra vila

Lost - otazka pomimo, my na SR mame KFC??? Neviem, s kym som to nedavno riesila, ale sme sa bavili o tom, ze tu mame asi iba siet Mac donald a KFC nie, hmm