Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Laurina, - mo nzo RNG nieco k veci bude vediet napisat, napr tu nieco pisal:
www.zdravie.sk
(26.09.08 00:03)
A ked sa to stalo, vzdy pri inej cinosti, case, teplote atd? Ci je to nahodne, alebo nieco sa opakuje, nejaky faktor..
dobra vila...tak vyzera to tak, ze tu budeme permanentne..s obcasnymi vynimkami aj najblizsie dni :)
dneska to dotiahne do 2500 mozno lost :) tiez uz padam
Laurina, to ma mrzi, citala som tu temu..hmm.. nic jej nezistili? ja som sem dneska tiez prisla s podobnym pochmurnym pocitom, nahnevana a smutna..- tiez nevedia zistit mojmu synovcovi, co mu je... vsetky vysetrenia absolvoval..napriek tomu ma stale tazkosti- to je teraz jedno ake... ale je to na slaktrafenie, ked sa nevie co im je, ako sa pohnut dalej? ani tie stavce nemozu byt u tvojej maminy pricinou?
dobra vila
uz aj burger king (polus) :)
no kfc mam radsej ak McD.. preoze maju jemnejsie a cisejsie maso podla mna a je tam menej alergenov (nehamburgerove jedlo) i ked ten trojobal ma muku a vajicko.. al etak len obcas..
ako ja tieto nemusim, lenze ked som hladny a nemam cas, nic ine neostava... obcas si poviem ze kaslem na to a doma sa najem.. ale niekedy nie..
musim najst miesto, kde moze aj pes, isto existuju, len som este nepozeral...
Lost - otazka pomimo, my na SR mame KFC??? Neviem, s kym som to nedavno riesila, ale sme sa bavili o tom, ze tu mame asi iba siet Mac donald a KFC nie, hmm