Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

Laurina22

Nic sa tam nezhoduje a mam pocit,akoby zamenili testy,nepozornostou.

Ale vsak,to uz budu vysvetlovat oni.

Kazdopadne,na Kramaroch sa cudovali,z akeho dovodu este nie je liecena v takomto stave a co su to za vysledky.

dobra vila

Lauri a tie testy sa nezhoduju vobec? Mozno v tom chyba nebola a iba lekar to povazoval za "jemnu anemiu", kym druhy za silnu... Mne sa to raz stalo este pocas strednej...ale jednalo sa prave o prebytok zeleza, ktory je este nebezpecnejsi. Laborantky z toho odpadavali a moja lekarka mi povedala, ze vysledky su ok... uz fakt nemam na tieto veci co povedat. A co ma viac dojima, je ten uzasny pristup lekarov k pacientovi...

dobra vila

Lost - ja tiez kycham jedna radost, lenze mne sa tak strasne zahlieni nos, ze nasledne sa mi strasne zapcha, idu mi gumene maciky a dovi..a takto niekolko tyzdnov, mesiacov...neviem mili vzduchu precedit a doslova ma to "boli", ide mi to roztlacit nufak, aj dutiny. Je to velmi neprijemne, najradsej by som si vtedy vydrapila nos... inac aj teraz mam po nociach zapchaty nos, to je klasika, z esi lahnem a uz to je... nastastie sa mi jeden zatial vypcha, tak dycham nim...ale tiez ma niekedy chyti kychanie po nociahc a to uz vazne nechapem z coho.
A kam by si siel lost? Ja musim asi na mesiac...:D

Laurina22

Za kazdym jednym,ktory je v karte zapisany,pojdem.A zvlast za tym,kto robil rozbor krvnych testov.Tu dotycnu osobu chcem vidiet nazivo.

lost

Laurina22, len mu daj aj za vsetkych co sa neozvali ... treba mu pristrihnut kridielka, nech neohrozi dalsieho cloveka..

lost

dobra vila

no hej, raz to nafukuju a raz ked som sa ich spsytal ako mam takto zit, tak len zvdihol plecia..

inac, mne to niekedy robi nieco a niekedy nie, prach a pel hlavne kychanie, ale nie vzdy, niekedy som 1/2 dna vo velmi prasnom prostredi a nic a niekedy trochu prachu a hapci hapci...:D

ja rozmyslam ze zdrhnem na leto niekam kde nie je pel a prach :D na nejkay ostrov, ved ten topol nerastie vsade, ci hej ? :)

Laurina22

jJsne,mam vsetko,v pondelok to ihned v praci aj riesim,pan doktor sa bude modlit po nociach aby z toho vyviazol ako tak.Nedam mu pokoj kym neuzna pochybenie a nebude niest nasledky.

Laurina22

jJsne,mam vsetko,v pondelok to ihned v praci aj riesim,pan doktor sa bude modlit po nociach aby z toho vyviazol ako tak.Nedam mu pokoj kym neuzna pochybenie a nebude niest nasledky.

dobra vila

Lost-ja som na tom tiez tak, ale lekari niekedy nafuknu aj to, co by nemali. Tusim vsetko nad 2mm sa povazuje za alergiu...tympadom ja som alergicka k tomu, co si povedal este aj na niektore druhy ovocia (orechy, banany...), zeleninu...topole ma nicia, zevraj aj latex..a ja neviem uz co vsekto...
ale viem, ze najviac ma nici palina a tie chuchvalce z topolov a plesen a prach... Doma mame stale cisto a sterilne ako v inkubatore :D, ale ked pridem na miesto, kde je niekolko centimetrovy prach, konec.

lost

Laurina22 v tomto momente je dolezite a dobre to ze aspon zistili jednu pricinu a pracuju na tom... to jej daju dokopy...