Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

dobra vila

no hej :D

nedavno som sa zamyslal ze sakra, co ak je to maso z tesca ? :D

blee, uz ma presla chut na KFC asi :D

radsej nieco ine.. ale co ak aj to je z tesca.. asi zacnem chovat hydinu...

[zruseny1]

ja si vystacim s jednym MC Chicken a mam dost na par mesiacov :)
inak, keby sa chcel niekto zbavit zavislosti od tychto sajrajtov, tak je na nete niekde obrazok niekolkomesacneho habmurgeru, ktory vyzera aj po tak dlhej dobe dost slusne a neplesnivie :) zazrak co dokazu humace pridane do toho jedla :D

Laurina22

Lost-vies kolkokrat som sa ja uz s lekarmi nahadala?Za tento mesiac?Jej nechceli ani vydat odporucenku na magneticku rezonanciu.Pretoze vraj "to nesuri."A na dalsi den uz bola opat na centralnom prijme v hroznom stave.Osobne som sla za tou lekarkou,aby mi tu odporucenku okamzite vypisala.Ked mi povedali,ze jej nic nie je,tiez som povedala,ze zdravy clovek neodpadava len tak.Vies co povedali?Bohuzial,slecna.Takyto je stav,iny nebude.Mna uz aj z nemocnice vyhodil jeden lekar,pretoze som vraj drza a neviem sa k lekarom chovat.

Inko- to mi je velmi luto,ze aj vy sa trapite...Najhorsi je pocit bezradnosti,ked uz nevies,ako pomoct.

dobra vila

Lauri, ja tu tvoju temu neviem ani najst, tiez som si to chcela precitat.

Jeeej, takze mame, no, ehm... uz dlho?! :D My tu nemame ani Mc Donald, takze ak si hodim nejaky fast food, tak je to monzo popripade nejaky kebab ci gyros :P. Ale v mekáči si zvyknem niekde ojedinele kupit BigMac, to mam rada :), ale iba raz za cas...sa z toh presytim na dalsie 3 mesiace... Ostatne som neskusala, takze netusim... Dufam, ze v tomto kfc nebehaju potkany ako v tom NY-skom :-/. To bola raz tiez taka reportaz... ale tak v dnesnej dobe... uz sa niet co cudovat...v obchod prebaluju maso, korenia aby posobilo ok a podobne...ach, mno...ale nikomu som nechcela robit odpor a zo seba nechutacku, len taka uvaha, ze niekedy sa fakt divim, co vsetko este moze byt

lost

tam sa mi pacila veta

Zdravý človek neodpadáva.

tak ak by mi nejaky lekar povedal ze "nic sme nenasli" asi by som ho touto vetou prefackal..

lost

www.porada.sk

tam pisu o tom, ze "lekari uzavreli ako precitlivelost na bolest" (ale je to vytrhnute z kontextu, je tma zo 5-6 prispevkov)

tam som cital nieco podobne, no neviem ci to je podobne..

[zruseny1]

laurina..no mozno aj hej..co ty vies... u nas sa zase riesi to, ci moze mat pravidelne bolesti brucha a vracanie sposobene deformaciou oblicky, ktoru ma... tiez je to podla mna na hlavu, ale uz sme zufali, vysetrenia mal robene aj trikrat..posledny tyzden bol hospitalizovany, predvcerom sa vratil...a uz dnes zase vracal
tak to uzavreli zatial tak, ze to ma z oblicky..hm..fasa...ale maly krcuje stale
tiez neviem presne specifikovat, pretoze vsetky vysledky a lekarske spravy ma moja sestra- teda maleho mamina