Prečo ešte nespíte?

lost

tak tak, drzim palce v tomto boji, hlavne neustupit..

dobra vila, no 300 dni :D ktovie no :D to by bolo narocne :)

ja som nebol pri mori uz 22 rokov :D zatial vyhravam :)))

Laurina22

Velmi som sa nahnevala,velmi.A to som o lekaroch mala mienku relativne dobru a vzdy som sa snazila im vyjst v ustrety.

dobra vila

Lost - to sa musime k moru odstahovat minimalne na tych 300 dni z roka, nie?! :D Nvm, ja som pri mori nebola 15 rokov...ale asi ani nie je jedno, pri ktorom si... Ja som chcela k moru az do Izraelu, presne to potrebujem...len jedine keby som dala nejaku banku, by som sa tam dostala, haha :)

dobra vila

V tomto ta velmi podporujem, najma ak to dotiahnes dokonca, presne toto treba, nevysrat sa na to, s prepacenim...

Laurina22

Nic,v pondelok to ihned podavam u mna v praci na riesenie a za kazdym dotycnym lekarom pojdem aj osobne,nech mi tuto situaciu laskavo vysvetli.A "slecna,nemam cas" na mna zrovna platit nebude.

Neznasam zle odflaknutu pracu,obzvlast tak zodpovednu,akou praca lekara nepochybne je.

A pamatam si,ako sa dotycny osetrujuci lekar ku mne spraval,uz vtedy mi nieco hovorilo,aby som si ho zapamatala a zapisala jeho meno.A je to tu.

lost

dobra vila

daleko :) niekde kde nie su stromy :)

inac, ja mam pernamentnu nadchu :) to je sranda lebo stale musim mat servitky so sebou :D ak to nechem tahat naspat, co nenavidim.. proste servitky.. :D cennejsie ako mobil napr :) najhorsie je, ked idme vencit na 1 hodinu mimo civilizacie a mam pri sebe napr len kluce, ani mobil, ani nic a teraz v polovici ceste ze hups, nadcha, ale nemam nic.. :D niekedy si hovorim ze asi obedujem hoci aj tricko, len aby som mal pokoj, no do takeho extremu som sa zatial nedostal :)

no je to take vseliake.. vzdy mi hovoria ze musim ist k moru, zevraj to pomaha :) zeby to bola pravda ?!

dobra vila

Lauri, aha, tak to uz ked krvne testy sa nezhoduju. Je to do placu, ze ked tu niekto vobec zo zdravotnictva nieco vie, zvycajne je to jedine v BA. Lauri, chapem, tvoje rozhorcenie. Som naozaj zvedava teraz, informuj nas potom o dalsom diani.

Laurina22

Dobra vila,vies,ked jeden povie,ze je to OK a druy povie,ze treba transfuziu(!!!!) tak to neviem neviem,ci by len nebola zhoda...