Prečo ešte nespíte?

ojka

ale tak čakám, kedy začne byť i spolubývajúcej horko.... pôjde sa "spať", otvorí sa balkon dokorán ... a na spánok sa bude čakať so zatvorenými očami (((-: hm, keby bolo aspoň hviezdičky vidno....

ojka

milujem horúcu sprchu, no teraz sa z kupelne ponahľam von tak jak nikdy, takže zamiata sa....
čítanie... hm, nemám po ruke žiadnu fajn knihu, ale krížovkujem....
pesničky si teraz nepúšťam, lebo to by ma asi prebralo, by som si ich začala spievať :D
fúha , a adrenalín? tak to asi nie je najšťastnejšia voľba :D jediné, čo by som adrenalínového mohla spraviť, je hodiť si "bandží" z balkona a to by som asi fakt neprežila :D takže zamieta sa...
hm,...musí byť predsa ešte aj niečo iné....(-:O

ojka

hm, no a čo sa týka tých pesničiek... tak zasa nie som taká zdatná, aby som rozumela všetko v nich.... ale ked ma nejaká zaujme... fakt že riadne zaujme, tak často si vyhladám jej písaný text a preložím si ju (: prečo? a ty jak ?

lost

aj tak by som najradsej robil milion veci :D nez spal..

ale kazda z nich vyzaduje viac nez len 1 den :D tak hold, ani to sa nepodari :D

lost

no najst sposob ako sa uspat :D

neviem, extremny sport?:D

ale to mi da adrenalin, ot je zle ze ?

citanie? :)alebo ocuvanie uspacaniek, chiilout?

ja neviem :D mozno horuca sprcha :D

ojka

lost, tak to by si sa teda riadne nahľadal, naklikal....(((((-:
no vidíš, už si fit, čo s tým? musíme nájsť nejaký spôsob... niečo, čo by nás prinútilo ísť spať a zaspať,....hmmm
ranný budíček do práce zajtra u mňa ale určite nebude,...

lost

inac mam otazku, asi tu uz nikto iny nie je , tak aspon teba sa opytam ojka :)

ked pocuvas anglicke pesnicky, prekladas si v hlave text? alebo aspon si uvedomujes / vies v realnom case a na 1. krat pocuvania ze o com tam kecaju? alebo len pocuvas melodiu, alebo zalezi od toho ako zrozumitelne rozpravaju ?

lost

bol to imitation of life, preto sa mi to zdalo povedome :) i ked je to uplne ina pesnicka :D len ten hlas podobny :))))