Prečo ešte nespíte?

ojka

noooo, rada č. 2: písať si zrozumiteľnejšie poznámky (((((-: fx nemám ani šajnu, čo je,.... a kryt? hm, obal na niečo sa nechcel? netušim, čo sa ti mohlo vrtať v hlave (;

lost

nema niekto slovnik ?

potrebujem zoznam vsetkych slov ktore prve 4 cisla maju KRYT :D
ale mozno aj CRYT, pretoze casto si davam poznamky v anglictine

lost

ojka

asi tak, napr, dnes som si napisal nieco na papier a ani za svet si to neviem rozlustit, nie niekto?

FX KRYT

co to moze znamenat ?!

1 hodinu som si vetral hlavu, a pridem domov, pozrem ze "aha super listok, nieco co som nemal zabudnut" ale nechcel som aby to precital niekto iny, kym sa vratim, a tak .. zabudol som co som tym akronimom myslel. este skusim porozmyslat

ojka

lost, treba si založiť normálny listový "debilníček" (; ja si bud také dôležité veci píšem do kalendára, alebo na papierik, čo mám na nočnom stolku (;

lost

nj, blizi sa tyzden :D alebo skor :( ?

ja som si spomenul, ze musim ist este na X-miest zajtra..

napr pre rohliky, do zasoby, do mraznicky (aby nebolo podozrenie ze idem po maso do lesa :P :D )

tak, cestou si aspon zoberiem ceresne ak budu :D mala utecha za tu cenu :D

najhorsie je, ze ja si nepisem do kalendara co mam robit a co nie, akoze mam tu jeden v PC, pekne vytapetovany na ploche, ale hovorim si "naco to pisat, ved si to zapamatam" a pamatam si to, ale nie vzdy :D

v minulosti mi to nerobilo problem, vela info udrzat v hlave, ale v poslednom case si netrenujem mozog :D asi to musim zmenit :D