Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Adenka, ehmm, hm, no dik ((((-: ale tak toto je taká vďačná téma,.... tu si môže každý napísať, či je deň, či je večer, ráno, noc... jednoducho hocikedy, ked nespí vlastne (((((-:
inko, tak ja neviem, čo chodí v TV :D telku som nevidela už pár riadnych týždnov... teda myslím zapnutú ((((-: a ČSHS tiež nepozerám (-:O strácam prehľad, čo sa deje teraz v tej našej celebritnej "brandži"
ojka
No veru sem-tam aj hej :) Toto už nie je téma, ale hotová spoločnosť :) Like it ^^
ojka :D co uz len moze byt v telke v nedelu vecer:D superstar :D ako posledne si pamatam michala davida :))) on moze za to, ze som zaspala.
ani som nevidela vyhlasenie, ale teda viem kto vyhral..konecne sme nandali cechov. aj ked Gabca sa mi pacila trosicku viac...
no ved tak som to aj myslela, ze v tom bude isto laurina :D ale ja uz sa musim krotit s tym podpichovanim losta :D uz budem posluchat lost :)
Inkognito
A ešte stále mám toho odpočinku málo :) Som si mákla v škole v poslednej dobe, tak teraz dospávam :)
lost
Presne to poznám :) A ešte keď navyše ani celkom nevieš, čo konkrétne hľadáš :D To potom komunikujem s googlom takým zmäteným štýlom :D
lost, nezatĺkaj (((-: keď inko povedala, že zaľúbený, tak budeš zaľúbený :D už si lásku možno našiel a o tom nevieš, alebo hľadaj a poriadne :DDD
Adenka, hocikedy nám môžeš skočiť do reči, za to sa predsa nestrieľa (; či sa potom bavíš na tých našich príspevkoch? :DD
lost, ver tomu, že kopu ľudí, cháp. študentov, by ťa malo veľmi veľmi rado, pokiaľ by si sa o nich tak pekne postaral (:
Ahoj inko, nooo, možno na neho Lauri spravila veľký dojem (((((-:
fúúú, ďalšia nespáčka.... a čo dobrého takého išlo v TV, keď si pri tom tak sladko zaspala?