Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
avsak zajtra chcem skoro vstavat, aby som mal dlhy den :D no "skoro" je velmi relativne, ale o 6:45 bude asi OK, to je moj klasicky rezim, od ktoreho som na tyzden-dva upustil.. lebo ked bol psik mensi, dostal jedlo presne o 7:00 no v poslednom case strajkuje a nechce granule :D avsak ine by jedol, aj granule, ak mu tam dam par kvapiek z nejakeho vyvaru atd...
"sa ti zdá, lebo tu je tak málo ľudí, alebo si taký unavený? (;
"
aj aj :D
ale unava je relativna, u mna je blbe to, ze staci malo prilozit na ohen a uz hori :D napr, jedna pesnicka ma uplne ze zobudi :D alebo akakolvek ina aktivita jedlo, zaujimava tema, atd.. pokial to zostane na istej urovni zaujimavosti, vydrzim snad nekonecno :d i ked, neskor to musi ist exponencionalne hore (za zaujimavost temy), cize je to ako s rychlosto usvetla, (treba nekonecno energie), tak mozno v praxi donekonecna bez spanku nebudem :D no zaujimalo by ma, pri ktorej hodine upadnem do spanku nedobrovolne :D
"hm, a keby aj hej, aká je šanca, že sa to dozvieš, ked o tom nevieš? ((((-:"
no praveze netusim :D ono to bolo asi nieco k teme a akto bolo dolezite, tak sa ta tema s pravdepodobnostou 95% ukaze znovu :) ak to bolo len "dolezite" z kratkodobeho hladiska a ja som na to zabudol a nepodal info dalej, asi si to nikto nevsimne z dlhodobeho hladiska :D
sa ti zdá, lebo tu je tak málo ľudí, alebo si taký unavený? (;
hm, a keby aj hej, aká je šanca, že sa to dozvieš, ked o tom nevieš? ((((-:
no bola to viacmenej virtualna myslienka, nieco co mam niekde napisat, alebo niekomu, uz neviem - lebo to bolo tesne predtym ako som isiel von
znovu som precital vsetko co som pisal predtym ako som isiel von, avsak nic nebolo napovedou pre fx kryt..
len viem ze som si hovoril ze uz nepojdem spat na PC len si to zapisem a potom polozim na ntb, co sa aj stalo, len som tam mal byt viac specificky :D BLBA PARANOJA :D
kryt na pc, telefon, ipod, .... no nechcel si niečo zakryť? (((((-:
fx by mohol byt forex, ale neviem co ine :D
no ja to pisem preto, ked to niekto iny najde, aby to neprecital :D
ono v tom momente pisania to bolo super logicke, lenze uz nie..
to mi pripomina, raz som si dal na nieco tak neskutocne sadomaso heslo, ze som ho zabudol, pozostavalo z nahodnych cisiel, pismen, maly-velkych, a specialnych znakov.
pamatal som si to par dni, potom 2 tyzdne som nepouzival to heslo a ze paf, ja ho neviem!
ale problem bol v tom, ze system mi ho nebral, ale neviem, mozno som urobil preklepy, ale pamatam si ze som si to napisal do TXT dokumentu a potom kopiroval a zobralo mi to az na treti krat, tak netusim, odvtedy nepouzivam hesla o dlzke 64 znakov.