Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Som sa vám nechcela vmiešavať do začatých debát, ale tak dnes je tu tak pokojnejšie, tak si vravím, že to risknem :)
ahojte :) tak som tu zas
Adenka, no to sa mas, ked si posledne 4 dni prespala... ja som posledne styri viacmenej prebdela...a tato noc je taka ista..
zaspala som pred telkou, ale sprcha ma totalne prebrala.... teraz sa snazim zaspat a nic nic nic
idem si nejake uspavanky pohladat na youtube :)
lost a je to urcite FX KRYT? mozno si si to skaredo zapisal a teraz to nespravne citas. fx mohol byt teoreticky ten moj forex :) ale to je dost zle, ze nemas o tom ani paru... by som povedala, ze si zalubeny :)))
lost, ty by si mohol zmeniť povolanie ((((-: budeš zariadovaš vysokoškolských internátov.... no, všetko to lieta za svetlom, čiže bud to vletí za veľkým svetlom v izbe, a ked je zhasnuté, tak sa to nalepí všetko na počítače....
ehm, tenisovou raketou? :D neskúšala som :DDD
Adenka, však čo sa častejšie neozveš, že si tu teda (:
Dobrú lost :) To ja to tu vidím ešte na dlho, práve som totiž objavila vreckové hodinky, kôli ktorým dnes brázdim net :D
Fúúha, tak to neviem... ale osobne sa mi to už raz stalo :)
Hej, hej, vidím, že je tu živo v každom čase..to sa mi páči, akoby tu neexistovali hodinky :)
no to hej, drahe je vsetko
a inac, nevletia ked sa otvoria okna hned po vypnuti osvetlenia/pc ? ci chvilku pockate pred otvorenim ? :)
zapnite svetlo u suseda a pojdu tam :D
alebo nedalo by sa tak, ze nastrazit nejaku malu ale vyrazne svetivu lampu na balkon a potom mat otvorene okna , aj ked svieti PC ? :) zeby zostali len pri tom svetle :D alebo rovno kupit
www.dunaj.sk
nieco podobne:
www.dunaj.sk
ale zas ta cena, nieco do 15 eur, to by bolo asi vyhodnejsie :)
alebo :D
www.najdarcek.sk