Prečo ešte nespíte?

ojka

Adenka, jasné, že baví... aj v práci, aj v škole (: aj na strednej som dokonca účto študovala (: moja srdcovka (:
lost, nooo, tak zajtra upratovanie dorazíš? ehm, čo, čo, čo? aké spanie? (: ty si dnes samé prekvapenie (:
bingho... ešte možno inko stráži nejakých drobcov (:
smajli, vitaj, takže z práce sa ozývaš? do koľkej budeš dnes ťahať?

lost

ojka, no uporatal som cca 60% :)

uz len 40% :)

zostava, ale neda sa, nie v takomto horku, ak by som mal klimu a nastavil 10C, tak by so msa hybal viac :D:D

nj, podla mna KFC odolam donekonecna ;)

Ale co ak tam zo spolocenskych dovodov musim ist? :D To sa nebude pocitat ze? :D

Adenka31

ojka

Tak to máš môj veľký obdiv :) ja na tieto veci s kopou čísel a tú účtovnícku teóriu absolútne nie som :) A to mi teda aj psychlogička na testoch tvrdila, že sa dokážem naučiť čokoľvek...ale to hold, človek k tomu musí mať vzťah...baví ťa to? :)

ojka

Adenka (((-: no máš to teda dobre premyslené (: ale tak skús aj vypnúť na nejaký ten deň a všetky povinnosti, nech idú bokom (:
ja študujem momentálne účtovníctvo a audítorstvo (-:O

Adenka31

ojka

ďakujem za gratuláciu :)
Úplne sa na to teším :) Aj keď teda stále mi behá po hlave, čo všetko ešte potrebujem urobiť :) Ale tak musím sa donútiť aj k tomu odpočinku :) myslím, že prídem len o kopu písomiek, takže neprídem o nič v konečnom dôsledku :)

ty čo vlastne študuješ?

ojka

Adenka, tak si aspoň riadne oddychneš a načerpáš nové sily.... (: a prídeš aj o niečo špeci, čo sa školy týka? (;
Lost, :DDDDD tak makáme, že až písať nestíhame, hej? :DDD a jakto, že oddychuješ za každého? nechcel si dnes riadne upratovať? (: ehm, potom sa ale nezabudni poctivo priznať, ak náhodou do tých "hriešnych" obchodov zablúdiš (;

lost

ojka

nj :D asi to neni zdrave :) a aa aaa pockat to NEBOLO zdrave, uz to musim pouzivat v minulom case :D

Laurina22

hmm a tebe kedy priblizne konci pracovny den? este je to daleko? :) no kazdopadne, kazdou sekundou je to blizsie :D o sekundu, tak coskoro bude tiez koniec :)
Tiez suhlasim s ojkou ze aj odpocinok je nutny :) napr, ja dnes odpocivam a jza teba asi :) (aj za kazdeho z fora mozno :D )
Ale nevidis ake ticho je tu cez den? :D ved my makame :D ani nestihame pisat na zdravie :)))