Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

ojka... menova analyza a prognoza, penazne a kapitalove trhy, medzinarodne financie, kolektivne investovanie, operacie komercnych bank a tak :)
lost:D to mi pripomenulo "zase králíka? vždyť ani pes to už nežere" :)

lost

ojka no mozem len slane a paprikove (take biochipsy, nejaka Natura znacka) a tak slane su nudne, paprikove sice overkill, lebo stipu, ale tak, ked uz, tak uz :D:D ani pes ich nechce :DDDDD

lost

ale hlavne chcem byt busy, ako kedysi :D no neviem ci sa to da, avsak pokusim sa :D ak nie, tak kaslem na to a idem niekam do neznama :D

lost

nie si sama kto sa tesi do prace :D

prave mi preplo :D tak trosku len, a zajtra tiez idem pracovat, relativne, ako vybavovacky a prave musim byt rano v BA o 9:00 :D tj, vyrazit 8:00 z tohto zapadakova :D
tj, vstat asi o 7:00 :D cize 6;45 pre psa :)
tak som aj planoval, preto som isiel tak skoro s nim von, no potom mi preploa otvorim som balicek chipsov a u to ide dolu vodou :)))

ojka

lost, tak tmavé uličky to je to posledné, kam by som liezla :DDD takže ti prenechávam s radosťou tento revír (:
jaaaaj, normálne sa teším, že zajtra zasa do práce... (-:O som ja normálna?

lost

ojka

no jasne :) Ty si Musis davat pozor :o) hlavne (ale nielen po) BA :)

tmave ulicky nechaj pre losta :D on si poradi :)

ojka

jasné, že páči (: akože matiku A-B si predsa musel odskákať každý... matika C ako volitelný sa dá... a potom tam je zo 4-5 takých štatistických predmetov, čo boli v pohode... ale tú matiku... uff. aj zadara bych ti ju dala... ale účta sa nevzdám :DDD
aké tam mate také profilové predmety vlastne? (:

[zruseny1]

ojka, fakt sa ti pači môj odbor? no tak sa vymeňme :) ja by som zase brala viac matiky a účta... spravíme si "interný erazmus"