Prečo ešte nespíte?

ojka

lost, budem VIP zákazník? :D ale budem tak chodiť len za podmienky, že to budú zdravé veci a žiadne také čudné kentusy ako predávajú teraz (-:O treba prísť s niečím novým, originálnym (((((-:

lost

ojka, ok tak mozes mat napr 1000 kuponov zadarmo :) no a este mozno nejake kupony pre zdravie.sk uzivatelov :)

uz len, najst priestor, najst dodavatela, najst kuchara, najst managerov vydaju podnosov s jedlom a este managerov cistoty, zabudol som snad na nieco? :D

jaj, kapital :D

inac, sranda ohladom KFC je, ze ten majitel si tam treskol vlastnu tvar ako logo :) to bolo kreativne :) a paci sa mi, ze ma historiu cca 150 rokov, ci kolko to.. avsak uz to nezjem :D

skoda ze nemam energiu na tento projekt :D mozno raz :))

ojka

Inko, Adenka, kurátka moje - tak vám krásne sny a bru noc prajem, nech ste zajtra čerstvé ako rybičky (:
lost, teeeeda, ty si super... tak začiatok nekfcovania si zvládok (((-: a ked si otvoríš svoje vlastné , zdravé "KFC", tak ťa prídem aj pozrieť (;

lost

to bol vyborny film.. videl som ho snad 10x :D mama vzdy chcela pozerat a ja som bol nuteny tiez, lebo pozerala na mojom jedinom kompe :D ale tak, ti sa mali :) skoda len, ze bolo len 3 casti :) ale asi.. coho je malo.. to je cenne..

Adenka31

Dobre sa vás číta :)

Strašne nechcem, ale strašne musím ísť spať :D Zajtra ma čaká zaujímavý deň, najskôr musím do knižnice po cenu a potom skúšať prejav na stredu-to je moja smrť a to mám mať voľno! :/....dobrú noc všetkým :)

[zruseny1]

povacsinou ano :) ale na cvikach sa aj pocita, aby sa nepovedalo...no a ked sme uz pri tom... tak sa pomaly s vami kurátenká rozlúčim, zajtra skoro vstávam, musím do školy, pohĺadať zopár profákov, aby mi známky pozapisovali
papa
:)

lost

ojka, no mne nechutia az tak ako slane :D ono tieto biochipsy su poprave take ... niechutne :D :)

original, tam mam rad vyhradne slane.. najlepsie slovakia, alebo tie modre pre zmenu sem tam, tie tucne hrube..

lenze udajne je to velmi nezdrave :) i ked alergie na to nemam, tak to nejem..

ozaj, dnes som odolal KFC prvy krat :P bol som okolo, tam na kamennom namesti hladny ale kfc som kaslal :D radsej si otvorim vlastne kfc :D

ojka

inko (: nooo, to také fajné predmety (: ale to sú asi väčšinou len samé teórie, či?
lost... hm, mne zasa chutia len slané.... ostatné eeeee... to mi nejak nevonia (: ale no :D havino tvoj ich určite preto nechce, lebo vie, ako ich máš rád (: