Prečo ešte nespíte?

lost

ale pohoda :D
ja som na vymenitelne baterie :D
uz mam s tym skusenosti :)))

co prebudi, milion veci, minule som to tu tusim pisal :D horuci kandidati: horuca sprcha, mozno aj studena ale radsej ee :D cokolada, dobre jedlo (ale nie KFC), dobra hudba, alebo adrenalin :D v poslednom case staci ak sa poriem na psika, ze aky happy je ked napr omylom zakopnem o loptu, ze sa len zasmejem, ze kde on tolko energie berie, ze uz aj ten smiech mi dobije baterie :D

ale tak, idem tvrdo pracovat :)) tj. idem pracovat na tom aby som zaspal :D to je tazke, lebo nesmiem na nic mysliet, a vcera som zaspaval asi hodinu ak nie viac :D

KARMAAAAAAAA, pretoze pes sa mi tu hodinu prevaloval, asi som ho mal dat dole zo sedacky a ja som notebookoval, a potom v postei, in isiel dole do pelechu a ja som sa hodinu prevaloval :D az som sa smial ze ako sa mi to vratilo :D no teraz je mimo, tak mozno aj ja rychlo zaspim :D hlavne nemysliet na nic :D asi budem musiet zacat meditovat :)))))

tak dik a final gn :)))

ojka

lost, a už iď spať, lebo zasa ťa tu zakecáme do druhej rána (((((-: ale tak sľubujem, že ja sa tu moc rozpisovať nebudem... maximálne kapánek doobeda, ale potom frčím do práce a zas večer tu budem hádam otravovať....
ale psíka naučiť čítať, to nie je zlý nápad, celkom dobrá myšlienka :D

lost

narazovy zivot :D

3 dni nic a potom 1 den sa mozem ist roztrhat :D

tak ale ak vstavanie bude dobre, napr ako sa hovori s pravou nohou, tak to bude oK :)

len skoda ze na cestach nemozem kuknut na zdravie :D jedine ze na odpocivadle by som si kukol co nove :D ono z vladku to islo :D ale v aute radsej nie :D

lost

no rano TT > BA potom za 1 hodinu spat do TT, potom naobedovat sa, upratat, potom Modra, potom PK, potom SC, potom spat do TT :D

uff... cca 222km :D a 3 hodiny :D len cesty.. no nie je to take zle ako som si myslel :) vlakmi/busmi/bicyklom by som to teda nestihal :D:D:D

ojka

bru noc, i tebe lost (: a zajtra nech postíhaš, čo bude treba (:
ja tu ešte chvíľu postraším a pak to tiež niekedy zabalím (-:O

lost

ja uz asi tiez pojdem :)

este kym sa dostanem do postele to potrva :D a este kym zaspim, uz budem aj vstavat :) ale tak, konecne rano.. spravim si pizzu :D uz nemam rohliky :D motivacia vstat :D