Prečo ešte nespíte?

ojka

zdravíčko (((-:
inko, nooo, oni to tu v noci nejak skoro vzdali a čo tu budem ja sama :DDD
ehm, a čo sa toho doobedného spánku týka, tak nič moc, keďže pravidelne niečo po šiestej (no dobre, niekedy cca 6:30, aby som nepreháňala :D) máme pravidelný budíček a potom človek už ťažko zaspí, teda aspoň ja...a do práce chodím doobeda (: a niekedy poobede až do večera, niekedy dooobeda až dovečera :D podľa toho, ako ma tam treba a koľko je roboty (;
a ty čo ideš dnes do školy? naháňať vyučujúcich, nech ti zapíšu A-čka do indexu? (:

lost

nj, za 17 minut musim schladit pizzu o 200C a este ju aj zjest :D a potom sa este pripravit na cestu :D

olala, uz to pipa ta pizza :D

[zruseny1]

:) lost vieš ako sa spieva v jednej piesni od rihanny? :D
"Shut up and drive!" :)
ale ak máš vodičák krátko, tak pôjdem predsa len tým ši-ši-ši..tak si musím pohnúť, aby som ho stihla
tak vybav všetko, čo dnes máš:)

[zruseny1]

veľa zloby ste tu v noci nenarobili, ako tak pozerám...:) všetci krásne hajuškali
Lost, ty máš dneska taký rozlietaný deň? a nechceš si dopriať adrenalínovú jazdu aj sem k nám? ... myslím predtým než skončíš v bratislave...zišiel by sa odvoz

Ojka, sojka..pracuješ až poobede? to máš pekne vymyslené :) v noci to hýri a doobedu spí.. ale doprajem :)

ojka

fúúúú, to je nenormálne horko... dnes rezignujem ako prvá a poženiem do postele spolubývajúcu ja :DDDD budem síce ešte kapánek dlhšie počítať ovečky, ale aspoň tu nebude ako v saune (:
tak doskakavenia priatelia,... zasa zajtra (: