Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lost, však keby čosi, tak Bastien ťa ochráni (-:O ja sa tmy tiež nejak nebojím, ale voči BA mám napr. rešpekt... sama v noci bych sa bála...
Adenka, takže vinník známy :D hm, keď spomínate ten parižsky šalát... ja tieto kupované šalatoidné veci vôbec nemám rada... ale to som asi jediná, lebo všetci naokolo si ich kupujú /-:
inko, ja som chcela isť zasa na tvoju fakultu, aj prihlášku som mala ((((-: ale som tak v strede abecedy.... ale prednášky by sme mali spoločné, teda pokiaľ na ne chodievaš :DD hm, ak mám pravdu povedať, ja som bývala každý deň v škole... dokonca naposledy na piatok nám trepli volitelný, to fakt poteší (((((-:
však počkaj keď ju o pár rokov vymeníš za inú zatuchnutú budovu, kde budeš pracovať :)
ja sa desím toho, že škola skončí a nastúpi reálna práca a zodpovednosť..
ojka
To mi je jasné, že sa všetko môže škola :D Celkovo nemám rada tú zatuchnutú inštitúciu :D
4 ojka.. ale mala som tam aj vacsie okna
to len vy mavate po dva dni skolu :) ze som ja nesla na tvoj odbor..a pritom mala som tam prihlasku... vidis. mozno by sme boli spoluziacky :) pokial si blizsie na zaciatku abecedy
Inkognito
To hej, to ma také chute chytajú len pri teplotách :D
To ako môj dnešný nákup: parížsky šalát a čokoládový jogurt :D Ani jedno som doteraz nemala rada :) A to enmám ani antibiotiká :D
inko, a aký si mala naposledy rozvrh? dva dni do školy a dosť? (-:O
Adenka, to si podľa mňa vyčerpaná od učenia a školských povinností a nie od domácich prác :DDD
lost... no tu to pobúrkove určite nebolo , ale taká príjemná letná noc....(: si sa nebodaj vonku tmy bál? ((;
Adenka, no trafila ako trafila, pochyby sú vždy..lákalo ma aj iné čosi, ale vybrala som si ľahšiu cestu, hm, asi
no to si pekne chorá keď upratuješ:)