Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Lauri, ehm, hej,...lebo cez víkend som bola nepojazdná, ... a ehm, už mi to chýbalo... tak som sa pustila do toho :D
Lauri, tak to je paráda, niet nad dobré vzťahy na pracovisku (-:O
Macca, no že si to ty, tak to nikomu neprezradím teda, dobre? :D ale tebe ide vlastne o naše dobro a blaho, nie? tak určite to neberiem ako sťažnosť (-:O
Adenkaaaa, veru tak, šup šup, zaregistrovať sa, budeš mať o robotu menej (:
nooo, a už došlo aj na mňa, hurá, poďme upratovať, nikoho tu nie je, ideálny čas (:
Z toho, ze si myslite, ze sa nudim, ked zrovna neadminujem :P
Napriklad dnes tu mam plne ruky prace s pripravou dalsej sutaze....ale psst :D
ojka dakujem, snad ubehne..
adenka, nechces sa uz zaregistrovat? :D
viete na čo som prišla? že tu Fontánu som videla (-:O takže čo je na rade ďalšie?
Macca, z akéh omylu (-:O však tu sú všetci ako sladký med, na chlieb by si nás mohla natierať.... aspoň prezatiaľ :D
smaji, to ty musíš byť takto ako na klinci zavesená, a keď sa zavolá, tak dojdeš? tak to máš fakt také dosť na nervičky... tak ti prajem, nech ti to do tej dovolenky čo najrýchlejšie ubehne (: a čo sa týka tej TV, tú som nevidela ani nepamatam.... vlastne, ked som sem tam doma, tak zotrem prach, ale tam to asi hasne (-:O
Lauri, fíha, tak s lekármi? tak o to zaujímavejšia prácička (-:O ale dúfam, že aj na nich si dobrá a úsmev stále na tvári (;
Adenka, paráda, tak teraz sa môžeš prejavovať už každý deň, keď to z teba opadlo (;
smajliQa
Ja to pozerám :) Ona je super, úplne sa mi páči ako rozmýšľa :)
mam pustenu sudkynu Hatchetovu :D
hah.. kde to napisat, ja jednym ockom sledujem tv.. pozeravate to niekto?
Lauri, to sme mali taký náučný prejav na ľubovoľnú tému :)