Prečo ešte nespíte?

ojka

Ahoj Lauri (: do ružova vyspatá? (:
system, možno si na ňu viac naviazaný ako by si mal....určite sa niečo zmenilo, keď sa správa/te, tak ako sa správa/te....či? lebo samo o sebe sa nič predsa nedeje, ani lístok na strome sa nepohne... možno si našla nové záujmy, spoznala nových ľudí (;

system

vzdy mi vsetko napisala, ze zajtra nepride lebo ide prec, a pod. to nieje zaneprazdnenost, ani nic ine.. to je kaslanie :( ach len ja debil si to nechcem pripustit, lebo je jedina kamoska s ktorou sa da rozumne kecat po veceroch a ktora mi zlepsi naladu. :( ale posledny cas mi ju svojim spravanim len nici :(

ojka

Systém, treba to brať pozitívnejšie, aspoň nie je u vás tak horúco a budeš mať na skúške sviežejší mozog (: budem silno držať palce (; a čo sa týka kamarátky, neviem síce, čo sa medzi vami deje, ale možno niečo rieši, nejakú dilemu,alebo no neviem, nejakú citlivú tému, možno sa jej niečo stalo....je zaneprázdnená, má veľa práce, povinností... takto ťažko hádať... treba sa ukľudniť, upustiť trošku od emócii a s čistou hlavou sa s ňou porozprávať, popísať ....(;

system

dalsie hnusne rano, chlando bez slnka, poobede skuska, a co je najhorsie uz 3. den sa mi neozvala kamoska kedysi sme spolu kecali non stop, a naposledy ani nenapisala ze ide off jednoducho ma odignorovala a koniec, proste namna kasle a ja som z toho smutny lebo ju mam moc rad :( ... nekedy mi pisala kazdy den sms, a teraz ? posledna cca pred 2 ma mesiacmi :( napisem jej ze namna kasle tak sa urazi odhlasi a ze sa bude somnou bavit ked budem mat lepsiu naladu .... sorry nechce sa mi zakladat novu temu ked tato je taka free style.

ojka

Ahoj Macca (: nooo, však to je len dobré, nie? veď my sa tak slušne správame deň-čo deň, noc-čo noc (-:O , jak nikdy.... možno sme si všetci užívatelia vstúpili do svedomia s pocitom, že vám necháme nachvíľu vydýchnuť :DDD na tvojom mieste by som si to vychutnávala (;