Prečo ešte nespíte?

smajliQa

takze ty si takato pivarka,? ake lubis? :D:D:D
ja len vinco... alkohol moc nemusim,ak tak len metaxu.
takze bez alkoholu, bez cigariet a bez kavy :D ja som nejaka divna :D

smajliQa

ja milujem grilovacky zas :) alebo opekacky...
ak opekacka tak poriadna vatra a spekacky :D

a ak grilovacka, tak proste klidek , pohodicka na zahrade, vinko,,, hojdacka.. fuuuuh...

Laurina22

Idem hej:-)No,do mna by to zas ani nikto nepovedal ze ja idem na Pohodu.Ale ja milujem taketo akcie.Len ja,ludia,ktorych zboznujem,ziaden PC,ziaden mobil,klud,pohodka,pivko a 3 dni ciganska:-)))Pridem sice domov nevyspata,vystavena,smradlava ale neskutocne spokojna:-)

smajliQa

no a teraz si to vystihla.. uveleb sa k pc, pockaj na vsetkych ktorych mas rada, daj si trebars aj to pivo, alebo nieco co lubis, a veget :) zijes len raz :)

a nie je zaco :))

Laurina22

Ja viem.Mala som s tym pocitat.

Tak rozmyslam...co teraz.Lebo som cakala slzy.Paradoxne aj moje telo na mna kasle,lebo nic.Ani jedna nespadla.Bud som uz tak emocne vypluta,ze to pride neskorsie,alebo nepride vobec.

Kazdopadne som si urobila spagety.A asi si idem otvorit pivo.

A pockam na Losta a Binghama a vsetkych vas,lebo vy mi poviete urcite fajn slova...

Smajli,vdaka.

smajliQa

lauri

keby odpisal, bolo by to este tazsie, ver mi, takto vies ze je to pokrytec a chrapun, ked mu nestojis ani za 10 centov.

Bud rada, ze si sa zbavila niekoho takeho, a ze si tak uvolnila miesto niekomu novemu, kto ti lasku opatuje.

Laurina22

Smajli on nemal cas sa so mnou ani len stretnut.Tak som mu to aspon napisala,ja som to potrebovala mat sakra ukoncene.A on?Zostala som bez odpovede.

Je zvlastny pocit vediet,ze po roku nestojite chlapovi ani o jednu sms.Ked uz nie o nic viac.