Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Niekedy vas budem musiet vyviest z omylu :)
Ahojte :):) Ako sa vám darí? Ja už mám po prejave :) Maximálny spokojnosť...teraz neviem čo s časom :D
ojka
ja som od Dickensa čítala Olivera Twista :) Mám rada Dickensov ironický humor :)
ojka budem takto tahat az do 17teho....a potom konecne volno,, a potom konecne dovolenka od 24 .. juj tak sa tesim..
a vikend nemam vobec volny.. to tu je peklo cez vikend :(
aj tak, okrem toho ze som tu, striedam sa s este jednou krupierkou, a ta aj ked mi zavola o pol noci, alebo hocico, proste ja musim byt stale na telefone.. napriklad jak vcera. spala som tri hodiny a pisala mi ze prisiel technik, tak som mala dospane.
inaaaaak, čo sme si už dlho nedali? (((((-: kalendárik (:
No ako sa hovorí, Medardova kvapka 40 dni kvapká... tak dúfam, že to nebude platiť do bodky, lebo sa akurat chystám von a zmoknúť nemám chuť....(:
Noooo a dnes máme takisto:
Svetový deň oceánov
Svetový deň mozgového nádoru
a Deň najlepších priateľov (:
... čo ešte nevymyslia....
pred 411 rokmi sa uskutočnila v Prahe prvá anatomická pitva, ktorú "mal na svedomí" Ján Jesenius a pred 141 rokmi umrel geniálny spisovateľ Charlec Dickens....
čítali ste od neho niečo? Mne k srdcu prirástla jeho "Vianočná koleda" (:
systém, možno ste sa odcudzili, lebo spoznala niekoho iného... ale v tom prípade by si ju mal rešpektovať, i keď sa ti to nepáči,....je to slobodná osoba, ktorú nik nevlastní ... povedz jej uprimne čo máš na srdci,čo cítiš a nechaj, nech sa rozhodne sama...
Lauri, tak tak treba, pekne s úsmevom na tvári pre našich klientov... veru tomu, že milá "uradnička" je na nezaplatenie... lebo napr. asi pred mesiacom som bola na okresnom súde a i v soc. poisťovni... a jediní milí ludia v celej budove boli asi policajti a eSBeeSkari (: a namyslené staré paničky za okienkami a v kanclíkoch mali problém i odzdraviť (; takže "keep smiling" (((-:
Smajli....fuha.. takže budeš takto ťahať aj bud. týždeň? a víkend máš aspoň voľný? (:
system... podla mna je v tom niekto iny :((
ojka prezila som vsetko v zdravi, dnes v noci ma to caka znovu :D teda uz od skoreho vecera... co sa dnes chystate robit,?
inak pekny den vsetkym..