Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

Ale veď tu sa môže človek vyžalovať, to je v pohode Lauri..len problém nastáva, keď sa tu viacerí stretneme takýto urevaní

[zruseny1]

heeeej baby, neštvite ma..sa teším ako sa sem prídem rozveseliť a vy tu bulíte :(
Lauri...rozbiť sa poriadne, ochotne sa pridám:((((
teraz neviem, či tu mám ostať, lebo zas budem len revať aj ja:(

Laurina22

Adenka...ja sa len citim ako uplna chuderka,kedze mi na to ani nic nepovedal...Ja som po tom vsetkom cakala aspon nieco.Takto som zostala...potupena?

Ja viem,ze muzi zmyslaju uplne inak a chalani to tu vecer mozno uplne inak aj vysvetlia.

Ja som ho mala velmi rada,aj mam aj dlho budem.Ale radsej sa budem trapit ako robit niekomu luxusny matrac.To budem radsej sama.

Adenka31

Lauri...hmm...to je do istej miery akoby si písala o mne...Ja som mala veľmi blízkeho človeka, úplne moju krvnú skupinu a dopadli sme úplne rovnako...Tiež som bola dobrá keď ho rok odmietala jedna baba, keď bol úplným outsiderom...A potom keď sa vyšvihol už akosi "nebol čas"...Tak som to ukončila...A drása ma to už pol roka (ale to bude asi tým že som s ním každý deň na vyučovaní)...Chce to len čas a dobrých ľudí okolo :) Veď vieš ako sa hovorí "priateľ je ten, čo má čokoládu" :)