Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

no ja si ju teda dám

lost..jasné, aj som si myslela..lenže výpočty mi nesedeli, lebo neurevaní ste tu traja:D

lost

Inkognito
ze, dvaja "neurevany" proti dvom...
len som nevedel, ako to tak heslovite napisat :)

i ked, ja mam teraz divne stavy :D neviem cim to je, ale vidim vsetko spomalene :))

napr > pozrem sa na plafon ale hlavu stale citim ze pozera rovno, cize je tam "lag" a ten pohyb nie ze boli, ale je tazky, ako keby mi hlava vazila 2-3x tolko co bezne :D

tak ja neviem, maval som aj daleko narocnejsie dni, ale taketo anomalie tu este neboli :)) cize mozem byt o nieco nezrozumitelnejsi ako normalne :D

lost

Laurina22, no mas pravdu... kazdopadne, mas moj obdiv, ze si tym vedela takto seknut, nechcel by som citat za par rokov temu, ze "ako mi priatel znicil zivot"... a fresh start... co ta nezabije, to ta posilni, teraz mas aspon skusenosti, a tie su vzacne...

[zruseny1]

lost---toto čo si písal---Inko - tak uz sme dvaja " :) " proti dvom " :( " tak sa to vyrovnava :))

ako pozerám, tak pozerám... nerozumiem tomu :)

Laurina22

Inko strasne sa rehocem...ale ano,poznam to...

Lost,ja mu uz odpovedat nebudem.Ukoncila som to.Hotovo a som rada,ze po roku som nasla tu silu.

[zruseny1]

ja mám zase chuť na medovinu... ale to je divné, nezvykne sa mi to stávať... tiež občas nejaké pivko....hmmm...medovina medovina...žeby? :D

Laurina22

Inko strasne sa rehocem...ale ano,poznam to...

Lost,ja mu uz odpovedat nebudem.Ukoncila som to.Hotovo a som rada,ze po roku som nasla tu silu.

lost

Hmmm, takze vztahy tu riesite... To mate ako v tom filme Cista Dusa... Riesit neriesitelne :/

Cize 1 rok sa pretvaroval, a potom nemal ani odvahu odpovedat a potom odpovedal "skoncil som v praci" ?

No to si ziada nejaku poriedne "odyeb" smsku naspat asi..

Fuuha, ako si vsimam, zeny maju teda fakt neskutocnu trpezlivost..

Avsak, ked si za tym spravila CIARU, tak to je podla mna dobre - uz len z principu, ze na polepsenie mal casu dost, a teraz ho bude neskutocne stvat, ze co stratil, predpokladam.. Vacsina ludi si to uvedomi az ked to strati.. Hodnotu "toho co stratili"

Inko - tak uz sme dvaja " :) " proti dvom " :( " tak sa to vyrovnava :))
Inko - ale mna potesilo, ze som nemusel citat 15 stran, len dve :) uz to je pozitivne :D avsak, skoda ze sa niekomu nevydaril den... I ked.. Po smutku musi zakonite prist radost, mozno len par hodin/dni a bude OK :)