Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

ahoj ojka :) no áno, ale už som si aj plátno kúpila, nech si aj tie steny vydýchnu
Adenka, odfoť :) a hoď sem, nech sa inšpirujem

ojka

uau, inko, ty tiež maľuješ po stene? to si ja neviem predstaviť, že by som niečo také stvárala, a pri to veľmi rada maľujem (:
lost, aj ty maľuješ? či? :DDD

[zruseny1]

no počkaj Adenka :D zámerne sa pýtam, pretože robím to isté:D:D to je dobrá náhoda..ale ja iba zakrývam machule a odtlačky čo mi sestrine deti porobili... tak som kúpila v Da Vincim nejaké lepšie farby a išlo sa na to... takže tu mám teraz všelijaké obrazce, tvary :) a vyzerá to dosť obstojne:D
toto robím už asi rok..stále niečo nové pribudne:)

ojka

Zdravíčko, ne/spáči moji (:
Lauri, hlavu hore, na zlých chlapov nemyslíme, si určite krásna, mladá a super kočka, ktorá si zaslúži oveľa viac lásky ako henten exot (; taaaakže keep smiling (:
smajli, bez alkoholu, bez cigariet, bez kávy, asi sme divné dve :D
a už neplačte kočky
Adenka, uau, maľovanie na stenu, to znie ako genialne,..a čo pekného maľuješ... inak, aký to je pocit byť zrazu prilásená?

lost

Adenka31

ak napises par tisic prispevkov, a potom budes niekde mimo a/alebo jednoducho neprihlasena, a uvidis tam tie 4pismenka na vyplnenie, tak to bude zvlastny pocit, ze to co po tebe chcu :D
teda aspon u mna to bolo take :)

Inkognito, male výkyvy sa este daju zniest, hlavne ze to ide k lepsiemu globalne :)