Prečo ešte nespíte?

ojka

tak , Adenka našla svoje zaľúbenie (: takže tvoja najobľúbenejšia rastlina/strom je japonská čerešňa.... nooo, ja zasa frčím rada na kaktusoch, veeeeeľa kaktusov (:
a čo vy? aké kvety sú vám najmilšie? (:

lost

dalsi koniec sveta a ani som o nom nevedel :D

www.cas.sk

alebo ta geomagneticka burka mi skratuje v mozgu tie prepojenia, preto mam taky blby pocit? :D to ma nacipovali ci co ? :)

Adenka31

ojka

Nie, žeby som zrovna potrebovala tú ružovú..Ale ono je to krásny strom ako celok :) A ešte som čítala v takom starom japonskom zákonníku pre samurajov ako ho pekne opisovali :) nedá sa nezamilovať si ho :)

ojka

inko, si chodila na ZUŠ-ku? to bolo asi moje najväčšie hobby na základke (: tak pekný večer ti želám a nestrať sa vonku....
nooo, a ja bych mohla ísť už asi aj doupratovať tú izbu :D

ojka

lost, ty si potom jaký vychytralý umelec ((((-: akurat čítam, jak ideš vedľa v téme na dračku, chlape - ty sa nezdáš (:
Adenka, uau ,... japonská čerešňa ma prekrásny kvet,.. ehm, taký ružový ((((-:O
Smajli, k tomu sa nevyjadrujem, to je už moc súkromné :DDDDDD

[zruseny1]

ojka..no v prvom rade tie fľaky od detí :) a..chýba mi maľovanie, pár rokov som chodila do výtvarnej školy, len som to hlúpa nechala tak

a takto sa zabavím, skrášlim a netreba nič rámovať :)
no oukej,fuf, idem sa ja vyvetrať...tak zatiaľ

Adenka31

Inkognito

Tak to je super náhoda :) Je to dobré na nervy inak :D

ojka

No keďže som konečne nalepila posledné doskladané puzzle, tak som sa dala na maľovanie japonskej čerešne :) Už len to mi chýba k celkovému dizajnu :) Lebo už som si pošila aj obliečka na vankúše čo mám na posteli a obrúsky tak už mi len tá čerešňa chýba :) Inak je to môj najobľúbenejší kvet/strom :)