Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka...adrenalin...zazivam kazdy den...ale uz som behal aj v burke medzi stromami...zatial som tu :D
Laurina, veď presne nič...už sa mi X-krát stalo, že som si fakt dala na niečom záležať, dala som do toho úplne všetko a bolo to k ničomu...Keď ti to skončí, tak úplne vypni a poteš sa :) [neviem, čo máš rada, alebo tak ale dúfam chápeš ako to myslím :)]
Ak sa nudíte,tak by ste mi mohli okomentovať moje témy. Napr. Rakúsko a Vaše skúsenosti s agentúrami alebo prácou v ňom alebo o diere v zákonníku školskom,kde sa pýtam,či je pravda,že sa dajú spraviť všetky 4 ročníky v jednom. A ako... nájdete to hore, malo by to byť čertvé :D
A prepáčte za narušenie debatného krúžku.
Mojou odpoveďou je,že hľadám odpovede na moje otázky a už mi viečka klipkajú,tak aj pôjdem pomaly. Lovu zdar! :D ale nie, dobrú noc,nech Vás blšky štípu celú noc :P
bingham, ahoj (: no však to je to, dážď môže byť kľudne, ale keby mi niekde strieľalo pod zadkom, tak by mi to asi jedno nebolo (-:O či ty rád taký adrenalín? (;
Tak sa nad tým teraz už nezamýšľaj :) Ono sa to samo nejako utrasie, väčšinou, keď to človek nechá "plávať" tak sa to samo vyrieši :) teda u mňa to tak platí takmer vždy :)
Ojka...ja najradsej behavam....ked vonku prsi....burka moze byt tiez....ked ma neslahne niaky ten blesk :)
ja milujem búrky... ale ako správny človek si ich najradšej vychutnávam, keď som pod nejakou strechou (-:O ale dážď mi inak nevadí.... keď to vonku tak búrkuje, ja si zvyknem ešte riadne odchýliť balkon, aby som aj dobre videla aj počula, juj, ... a veru aj v BA sa pekne blýska (:
lost, ehm, noooo, samizda, že som tu dnes poobede už ponúkala svoje upratovačské služby a nik sa neozýval :DDD
Lauri , hlávka vyvetraná? ... odpočiň si pri nás, prídeš na iný myšlienky (; ľalie a ruže sú prekrásne... hm, ale keď sa to tak vezme, mne sa páči každý jeden kvietok, a o to väčšia je radosť, keď sa doma o niečo staráte a potom vám to pekne zakvitne (: