Prečo ešte nespíte?

lost

nj, dnes uz druhy krat vstavam :D

najskor cca 6:20 ci 6:20 uz neviem, povedal som si ze neeeeeeeeee este spi! a tak som zaspal s velmi zaujimavym psycho snom a vstal som 2.krat lenze tento krat o 7:20... a to som mal budik na 10:00 este to musim vypnut, aby mi to nepipalo :D len najst mobil :D

lost

no netusim co som si myslel ked som to skusil :D

avsak, skusil by som to znovu :D

ved mam vela zaludkov :D

(ale nie krevety, max tak nieco ine :) )

ojka

no ja by som musela byť pripitá alebo omámená alebo čo, aby som sa dala na konzumáciu takýchto exotikuš jedál :D a to ani nepijem ani nedrgujem, takže tak skoro to asi teda nebude ((((-:

lost

no tie surove krevety, to uz ani ja do ust nedam teda, s tym som si isty :D
takto zacala moja "skuska novych ryb" :))
raz som si povedal, ze tak nech sa pohnem dalej, tak musim skusit nove "priserky" :D ale tak, fail... mozno nabuduce :D

ojka

lost, hej, hej, mne chutia (: ale krevety, morské príšerky a ryby v surovejšom stave, to si ani neviem predstaviť, že by som do úst dala (-:O

lost

nooo, tie som zatial neskusal :))

len raz som skusil nejake krevety (neviem ako sa to preklada :D ) ale nejak extra mi nechutili, lebo boli surove :D boli aj vyprazane a tie boli o nieco lepsie, no to asi skor preto lebo boli vyprazane :) neviem preco, ale tie surove mi vyslovene ze nechutili :D no zjedol som ich a potom mi bolo vazne velmi blbo :D takze mam z toho uz "traumu" :D este teraz citim tu chut :)))))

tak ale tie udenáče, zavináče - su chutne? :)

ojka

inko, tak ja to tak tiež praktizujem, ale som aspoň rada, že tak "trafená" nie osom len ja :DDDD tak bru noc prajem (: