Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
inko.. grilovany? :D ci aky,? :)
som dnes sadla po niekoľkých týždňoch k TV a nevedela som sa kvôli tomuto prestať smiať www.youtube.com
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
smajli...no neviem či je to dobrý tip, ale ja si zajtra robím baklažán :D
:) to mi viacerí spomínali, že doma sa nedokážu naučiť tak ako na intráku... ale asi je to tým, že so spolužiakmi to ide veselšie:)
nie, len vedúca je na dovolenke, tak mám voľno i ja teraz (: v nedeľu cestujem znova do BA a makáme zas (:
ahojte.... zajtra som v praci.. co si mam uvarit na obed?, potrebujem si zobrat nieco so sebou :)
poradte nejaku zdravu dobrotu :)
a ty ojka, kedy ideš naspäť? :) či už nebudeš pracovať? to si mala len na krátko?
chlapi sú dnes asi padafky (:
inko, noooo, tak to je iná vec, ja som doma cez skúškové zasa nebola,.. nedokázala by som sa tak dobre učiť ako na intráku, tam je to iné (:
no dúfam, že na celé leto :))))
ale venujú venujú, našťastie aj tie decká strážim :D lenže ja som už hrozne dlho doma, v podstate od začiatku skúškového... už to budú dva mesiace:) takže sa mi žiada zmena
týto naši chlapi už odkvecli?:))
inko, a na koľko ideš do BA? a prečo sama ako prst? sa ti tam doma nevenuju? (;