Prečo ešte nespíte?

lost

aaaaaaaa ja som nasiel 8 balikov tych chlebickov z DM :D len som ich zabudol vybalit niekedy, netusim kedy :D tak super, nechce sa mi dnes cestovat do obchodov :)) do piatku prezijem :D

lost

skusil som dat 3 zerave rohliky do chladnicky a cca 40m nad ne (alebo o dve poschodia vyssie) dat teplomer ze ako sa zvysi teplora, a z cc 5C vysla na cc 6.5C :)

bezne sa tam teplota pohybuvala od 4.5C do 7.9C :)

cize podla mna taketo prezije pohode :D uvidima za par rokov :)))

[zruseny1]

aj mne niektorí vyučujúci chýbajú :)
úú, máš pravdu, 3 mesiace..a aj viac doparoma
už teraz mám toho voľna dosť... by som si to hneď vymenila s niekým, keby sa dalo..nespravodlivé, niektorí ľudia toľko makajú, musia... a ja len lebedím...dúfam, že iba do zajtra :)

ojka

inko, veru , veru, taký nezvyk, už mám pár týždňov od školy voľno (takmer) a už ma to tam kapánek ťahá :D ja som asi divná :DDDD ale ako píšeš, chýbajú mi známe tváre, kamarati a dokonca aj niektorí vyučujúci (ktorí mi prirástli k srdcu a sú z nás už viac-menej známi) (-:O
hm, a to si zober, že nám prázdniny ešte len začali a budeme ešte cca 3 mesiace "doma" ((((-:
Lauri, a ja že si sa niečo po desiatej ešte len zobudila.... ja by som nevedela asi v posteli tak dlho byť (((-: ale dnešná noc bola nejaká divná, som sa za ten krátky čas vedela zo 3 razy zobudiť... tsssss