Prečo ešte nespíte?

lost

jasne, myslim na binghama :) nech sa mu to podari, nech to je uz cokolvek :)))

a tuniaka.. no zobral som z kazdeho trosku :D tie male plechovecky, ze 80gramov :D bud na vlastnej stave, alebo v olejoch, len nikdy neviem ktore su tie najlepsie, pretoze vzdy zabudnem ktore ako chuti :D

od experta som pocul ze rastlinny olej je najlepsi, tak mozno na tom nieco bude :)

ojka

inko, no tú vašu disco som asi nejak prepásla (-:O tiež ste púšťali makarenu? ja z tej reklamy nemôžem ((((((-:
smajli,... nooooo, ja milujem cestoviny, ale tie nie sú dobré prihrievané (-:O

[zruseny1]

ojkaaaaaaa.... to si nemalaaaaaa :D heeeeeeeej...makarena :D bola si tu keď sme s laurinou podnikali disco? :D

smajliQa

inko. hej hej.. to je dobry napad.. mnam... a zdravyyy... asi to vyskusam... dakujem za tip :D normalne na prvy krat :D

[zruseny1]

zapečený v rúre so syrom :) vydlabeš a dáš do neho čo len chceš..mäsko, syr...ale ja mám po nedeli a dnešku už mäsa dosť, takže ho vynechám :)

[zruseny1]

ojka a keď si si vybavovala tú brigádu, pýtali si od teba všetky doklady o stúdiu, certifikáty, vysvedčenie o štátnej skúške??? som myslela, že pri brigádach si na tom ani moc nezakladajú

ojka

ahoj smajli (: noooo, čo ja viem... máš tam možnosť si tam aj niečo prihriať? aleboooo, sprav si doma nejaké chutné toastiky (: