Prečo ešte nespíte?

ojka

inko, no jo, ktosi to očividne nedomyslel u nás v škole (:
ja tiež veľmi rada snívam, ale mám rada sny viac menej len so šťastným koncom (-:O i ked, ja si aj tak tie sny potom nepamatam... tak na tento chcem zasa rýchlo zabudnúť :DDD ale inak na také veci neverím, že snáre a výklady snov a také bujačinky (-:O

[zruseny1]

aj ja som počula, že si nemôžu dať zapísať známky lebo vchod je uzavretý :) nuž zase sa niekde stala chyba, nič nezvyčajné :)
ojka, no mne sa sníva skoro každú noc... a vždy sa na to teším :)
nejaká nočná mora u teba? tak nejak to predýchaj...inak sny sa vraj neplnia, tak klídek :)

ojka

zdravíčko (: kokšo, ja mám nejaký divný internet, ja to tu refrešnem ešte aj o druhej v noci a počet príspevkov mi ukáže nezmenený a kuknem ráno, že lost si tu písal sam zo sebou, tssssssss
inko, to fakt? :D to čo za haluz... no jaká je tá naša školička vtipná... ale už som počula jak sa viacerí ľudia sťažovali, že si potrebujú dať zapísať známku do indexu alebo tak napr. doobeda a nechcú ich tam pustiť (-:O blbéééé
inak, ked je reč o snoch, tak mne sa tiež niečo divné snívalo, radšej už na to nemyslieť... a to sa mi inak nesnívavava nič.... /-:

[zruseny1]

ojka- videla si tento oznam našej knižnice z dôvodu prijímačiek? :D

"Prosím, neskúšajte do knižnice ani telefonovať. Do 14:00 nemôžeme dvíhať telefóny. Je to bezpečnostné opatrenie zachované ešte z čias, keď každú chvíľu niekto ohlasoval, že tu máme bombu.
P.S.: nikdy sa žiadna nenašla :-) "

[zruseny1]

:)))) aj si pamätáš svoj psychosen?
ja by som si tiež mala mobil pohľadať, ale to asi pôjde ťažšie, keďže ho mávam veľmi rada vypnutý

musím ísť zase aspoň na hodinu do postele... skoro vôbec som nespala, mala som totiž nádhernú "podívanú" priamo z postele:) na mesiac...komu by sa chcelo vtedy spať:)
taký bol krásny:))))