Prečo ešte nespíte?

lost

nikto nemoze mat cokoladu radsej ako lost :D:D

jeej, ak by som na to nebol alergick, noramlne by som skocil do nejakej tovarne a kupil asi 100kg :D

tak gn milli11 :)

milli11

Laurina, ja zboznujem cokoladu Milka, je moja najoblubenejsia.
Ojka, GN.
Inkognito, lost, idem sa aj ja pomalicky chystat spat. Ked tu uz nepridem, GN a pekne sny.

lost

laurina, no jahody, to je nahodou zdrave :)

ojka tak good luck a good night :)

milli11, noo to by nebola zla praca :)))

ojka

končím vážení, idem sa pokúsiť o nemožné... spať, ...teraz... hneď.... až do rána.... v kuse... bez prestania.... dlhšie ako 3 hodinky (((:
aaaach, to je asi riadny nonsens....

ojka

milli, to zaleži aj od toho , akú "kvalitnú" máš zubnu sklovinu.... ja ju tiež mam kvalitne mizernú a vtedy ani pravidelné čistenie nepomôže, čo už... sme predurčené na trpenie ((((((((:
lauri, tak nemôžeš ale aj tak si dávaš? (; akú teda?

milli11

Chodim, ojka, poctivo a tento rok toto. Zrazu sa prislo na to, ze by mohli ist radsej von.
Nechapem este, cistim si poctivo zuby, ak nitou a medzizubnou kefkou a aj tak mi hocikedy najde maly kaz. Bratranec, ktory si len prebehne kefkou po zuboch, ten sajrajt si nevybera medzi zubami, lebo na to vraj nema trpezlivost, mal len mozno 2 kazy. Je to fer?
Cokolada je fajn a mnam, tak si ju vychutnavaj, Laurina.

milli11

lost, ty ich budes vymyslat a navrhovat. Konstruovat ich bude niekto iny. Mozno zalozis velku firmu a das pracu ludom. Spojilo by sa prijemne uzitocnym.