Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ojka, no neviem čo je to za film, nezisťovala som, viem iba že horor a keďže je to od binghiho tak to bude znesiteľné pre málokoho..nieto ešte pre nás dve:)) ale vraj kvalitka..už si ani názov nepamätám, musím to pohľadať v maili
hej, štopkanie ponožiek sa mi do života veľmi zíde :)) tak ale, vždy som mala radšej ten štopkajúci Lučenec než Partizánske... tam ma sesternicin syn šikanoval :P
a ty máš sestry v tvojom veku však? pamätám si, že iba jedna je tuším krpatá:) tak to máš fajn...stačí keď sa so sestrami niekam vyberiete a hotovo... to u mňa nehrozilo:)
inko, a bol by to znesiteľný film i pre mňa?
ou, tak ty si bola také malunké zlatíčko...no ja mám zo dve sesternice v mojom veku...alebo potom so sestrami... nejak sme tie prázdniny už "prežili"... ale pravdu povediac, ponožky sme neštopkávali :DDD ale aspoň máš o to väčšiu prax (;
ee..žiadne horory :) teraz je už hlboká noc..to nie je dobrý čas na také filmy :)
ešte jeden si ale plánujem pozrieť v najbližšej dobe...dostala som ďalší typ od binghama
no tebe bolo potom veselo :) zato ja som sa každé prázdniny nudila..od jednej tety k druhej...štvrtej a piatej... ja som totiž absolútny benjamínek v celej rodine a všetci moji bratranci a sesternice sú minimálne o 20 rokov starší než ja... takže som sa ani hrávať s kým nemala... fu a keď ma dali do lučenca krstnej, tam sme furt iba štopkali ponožky...
:)
nooo, však sa mi tiež zdáš taká, ako keby ti niečo hlávkou lietalo, vrtalo, trápilo, ... snáď to rýchlo prejde
ja som tiež nikdy v žiadnom tábore nebola (-:O
mne bolo dobre, tam kde som bola, doma s kamaratkami, kedysi u starých rodičov, u sesternice, strýka, krstných (((: ja som mala aktivity až až....
ojka, no nebúvam... ani neviem prečo...zase som taká...nijaká...
v noci by sa asi nemalo veľa rozmýšľať... no jak naschvál..prečo mi to moja hlava robí?
inak ako spomínaš ten tábor, tak ja som nikdy nebola :) si ma cez prázdniny prehadzovali od jednej rodiny k druhej :D
no, mali by tu byť do nedele, lebo v pondelok odchádzajú už do tábora, tak to majú kočky riadne nabité prázdniny... nie nie , na svadbu nejdu, lebo to je iná strana rodiny,... ((:
inko, a ty čo nebúvaš? zasa pozeráš nejaké horory? (;
no..asi sa o nich ojka príkladne stará
:)
a dokedy prázdninujú? idú tiež na tú svadbu?
inko, zlaté sú (: zatiaľ sekajú dobrotu, dufam, že im to vydrží aj nasledujúce dni ((:
dobrú noc lost :)