Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

môže to tu vyzerať tak, že tu máme antichlapský večer :D ale zdanie klame :))) ukážte sa, chalani..ste ok? binhgi, lost?

[zruseny1]

jaj tak ty sa kvôli nemu obmedzuješ? tak to ale nie je dobre..ja som myslela, že ťa nahneval preto, že na niečo zabudol, alebo poplietol, alebo že sa zachoval divne.. nerob také, že zmena vlastných plánov, on si na to ešte nakoniec zvykne

ojka

jej, inko, ďakujem, tak si to tým cmukom zachránila (: a snáď máš pravdu...
ja posielam všetkým naokolo *-:

[zruseny1]

no pekne, svetový deň bozkávania a ja som ostala nasucho:) a vlastne nie, aj neterka sa ráta? tú ja stále musím bozkávať, ona je taká cmukoidná..moja maličká papuľka..už chrapká :)
tak ojka, letí aj tebe jeden cmuk :) a nebuď smutná..on z toho vyrastie:D ešte je mladučký

ojka

no však už ruším svoje plány, stretnutia, atď. aby mu bolo po vôli.... aby bolo ako on chce...to je už fuk.... radšej to nechať tak....

ojka

teeeda, dnes bol zaujímavý deň
Svetový deň zoozony
Medzinárodný deň bozkavania/bozkov
Pred 126 rokmi Louis Pasteur úspešne otestoval svoju vakcínu proti besnote
65 rokov oslavuje am. prezident G.W.Bush a herec Sylvester Stallone, 45 rokov Jiří Macháček -český herec a spevák; 36 rokov spevák 50 Cent.
A pripomíname si i umrtie českého teologa Jána Husa i franc. spisovateľa Guy de Maupassanta.

[zruseny1]

aj som si myslela, že on nebude o moc starší od teba... nuž, tak skús to opačným spôsobom, hlavne teraz pred tou svadbou, aby ste si nepokazili zábavu, zatni zuby ..
vieš, no k tomuto ja nemám veľmi čo povedať, lebo mne taká tá salám-banán-pohoda povaha aj často u nich vyhovuje... neriešia, sú v klídku...kdežto my baby, snažíme sa ich meniť..ale to tiež nie je ok. veď sú to predsa také naše zlatíčka....dúfam že v práci budem mať viac mužský než ženský kolektív :)

ojka

inko, pár mesiacov...
hm, ja mám taký pocit, že keby som mu isté veci pripomínala, či nepripomínala, tak aj tak to dopadne tak isto....
jasné, jasné, ponožtičky skús... ja na ne nedám dopustiť....