Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

jasné:D to miesto na posilnenie býva najčastejšie stará hopa :) fuj zopárkrát som tam bola keď mali spolužiaci nejaké narodeniny a oslavy, raz som tam aj prespala, ale nebolo mi všetko jedno..na wc som ani nešla radšej, .. tam je schopná aj nejaká príšera z tých bažín vykuknúť... a ráno som utekala kade ľahšie :D
ojka, nikdy nehovor nikdy :D to pripíjanie si ťa nájde na staré kolená :D si predstav ako rozkokošená staršia pani vymetáš podnik za podnikom :P možno ešte len budeš robiť bordel:))) ale nie:) žartujem, len pekne poslúchaj..na zlotu som tu ja :D

ojka

inko, od nás zasa zvykli chodiť tak, že najprv sa chceli pred akciou "posilniť" a často dochádzalo k tomu, že tam ani nedošli, lebo sa niekde zabudli ((((: to boli exoti... no jo, príležitosť pripiť si sa nájde vždy, všade a za každého počasia ((: a ja zrovna moc na pripíjanie nie som :D
lost, to sa ku karfiolu nedá ani prirovnať... to je neprirovnateľná super chuť (;
no jo, lauri, ta teraz pohoduje v trenčíne... aj počasie im tam pekne vyšlo, snáď sa jej tam páči (:

[zruseny1]

no na tie vaše akcie som nemala s kým pretože spolužiaci len na naše chceli ísť... tak dúfam, že potom ma čoskoro pozveš na vašu :DDD

ojka

inko, však čo ti bráni chodiť na akcie našej fakulty? :DDD pravda, niektoré kapely bývajú dobré.... ale bola som len raz ... na našej beanke v prvaku... potom som na ostatné nejak nemohla chodiť,... a porom už som z toho nejak vyrástla, ale čo ja viem, niekedy by som si ešte dala povedať, čoby nie, i ked s mierou (((:

[zruseny1]

ojka a ty chodíš na tie naše univerzitné lámavice a podobne? mňa to bavilo tak v prváku, druháku...ale teraz ako to spomínaš, veru :D dala by som si povedať:)) len na našej fakulte nikdy nemáme také dobré kapelky ako vy napríklad:) ale to závisí od štud.parlamentu asi..naposledy som bola ale celkom milo prekvapená :D že Peter Nagy :D ale super bol, sme sa vyskackali..aj retro oblečko bolo:) áách spomienky :D

ojka

inko, no jasné, tak ako býva beánka, lámavice, tak dáme aj nejakú "nespavicu" :DDDD
no tých hríbikov nie je zasa toľko, že by sa všetci napapali, to bude asi skôr len taká chuťovka (: