Prečo ešte nespíte?

lost

tak toto sa fakt neda spat v takomto horku :D
ja si hovorim, nechcem zapnut klimu, ovladac je daleko... a to som si hovoril asi 5x... kazdych 10 minut :D cize som viac pracoval na zaspati ako spal :D
a dnes vstanem a hned je v izbach 26C :) no esteze nebudem doma :D
neeeee, tam kam idem nemaju klimu, :D::D:D

[zruseny1]

zbožňujem večerné túlanie sa uličkami len tak...bez konkrétneho cieľa:)
a vonku je stále tak horúco
a moja mailovka nepojazdná:(
nevadí, bude nová:)
tak dobrú noc deti... idem sa aj ja pokúsiť o nemožné:( ach toto sú dni :(

lost

jaj, to uz je tak vela hodin :(
zajtra rano skoro vstavat aby som si stihol vychutnat... co najviac slnka :) vidamen D tusim? :D

Tádydádydá, a to je vše přátelé, GN :D

[zruseny1]

jasné že som sa prihlásila:) som v nej každý boží deň..len dúfam že to nejak nabehne, lebo potom neviem čo bude :D
to čo ty vravíš... že sa niekto dlho neprihlási sa robí tuším iba na azete nie?

joj a tie gmailovské funkcie veru mi tiež vadia :) to máš úplnú pravdu :)

a hento som asi zle myslela...nie ja som si chcela založiť nový účet, ale nie na gmaili, ale inde a tam to už niekto má v rovnakom znení :) to je dobrý nápad :D napísať si na vlastný mail, že hej vráť mi môj účet!
no dávam tomu ešte pár hodín a ak to nenabehne tak si zakladám nový a budem mať také tažké srdce na gmail ako ty na KFC :D

lost

ono technicky nie je mozne aby si ho zalozil niekto iny podla mna, skus z ineho emailu poslat email na ten email ktory si stratila, ci sa ti niekto ozve a/alebo ci nedostanes vypis ze email neexistuje (ja som dostal ze neexistuje uz, i ked nedal sa znovu zaregistrovat)

lost

A prihlasila si sa ne neho za poslednych 9 mesiacov? Lebo potom tie ucty "miznu" mne tak jeden zmizol a to ma stalo celkom dost teda..

Ale niekedy sa mi stalo, ze heslo sa "zmenil osamo od seba"

pretoze som ho mal nalepene do textoveho suboru a pouzival som roky copy+paste a fungovalo, nie je fyzicky mozne aby prestalo fungovat, no gmail podpora sa na mna vykaslala...

odvtedy pouzivam viac emailov na zalohu dolezitych veci a/alebo zalezi na co a co pouzivam, ale nespolieham sa uz ani na gmail (je dost pomaly niekedy, su to idioti, preotze tam pchaju rozne funkcie a ludia im to zeru :( a gmail mal byt nejak ze simple and minimalist.. cize nieco jendoduche a nie nieco zlozite ako hotmail :D a toto extremne posra... co ine na to mozem povedat :)

[zruseny1]

keď mne píše pri zadávaní môjho pôvodného hesla, že bolo zmenené... tak neviem či mi ho niekto zmenil... to sa dá? počkám ešte, uvidím, ja aj tak s gmailom nie som moc spokojná, lebo mi dosť často "hapruje"
joooooooj..a bude mi smutno za tym účtom :( si spravím taký istý len inde, pff..som nahnevaná ..celý gmail nech ide do kelu:)