Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
tak toto sa fakt neda spat v takomto horku :D
ja si hovorim, nechcem zapnut klimu, ovladac je daleko... a to som si hovoril asi 5x... kazdych 10 minut :D cize som viac pracoval na zaspati ako spal :D
a dnes vstanem a hned je v izbach 26C :) no esteze nebudem doma :D
neeeee, tam kam idem nemaju klimu, :D::D:D
zbožňujem večerné túlanie sa uličkami len tak...bez konkrétneho cieľa:)
a vonku je stále tak horúco
a moja mailovka nepojazdná:(
nevadí, bude nová:)
tak dobrú noc deti... idem sa aj ja pokúsiť o nemožné:( ach toto sú dni :(
jasné že som sa prihlásila:) som v nej každý boží deň..len dúfam že to nejak nabehne, lebo potom neviem čo bude :D
to čo ty vravíš... že sa niekto dlho neprihlási sa robí tuším iba na azete nie?
joj a tie gmailovské funkcie veru mi tiež vadia :) to máš úplnú pravdu :)
a hento som asi zle myslela...nie ja som si chcela založiť nový účet, ale nie na gmaili, ale inde a tam to už niekto má v rovnakom znení :) to je dobrý nápad :D napísať si na vlastný mail, že hej vráť mi môj účet!
no dávam tomu ešte pár hodín a ak to nenabehne tak si zakladám nový a budem mať také tažké srdce na gmail ako ty na KFC :D
A prihlasila si sa ne neho za poslednych 9 mesiacov? Lebo potom tie ucty "miznu" mne tak jeden zmizol a to ma stalo celkom dost teda..
Ale niekedy sa mi stalo, ze heslo sa "zmenil osamo od seba"
pretoze som ho mal nalepene do textoveho suboru a pouzival som roky copy+paste a fungovalo, nie je fyzicky mozne aby prestalo fungovat, no gmail podpora sa na mna vykaslala...
odvtedy pouzivam viac emailov na zalohu dolezitych veci a/alebo zalezi na co a co pouzivam, ale nespolieham sa uz ani na gmail (je dost pomaly niekedy, su to idioti, preotze tam pchaju rozne funkcie a ludia im to zeru :( a gmail mal byt nejak ze simple and minimalist.. cize nieco jendoduche a nie nieco zlozite ako hotmail :D a toto extremne posra... co ine na to mozem povedat :)
vrr.. a tam kde si chcem založiť nový v rovnakom znení ho už jedna baba má... dočerta
keď mne píše pri zadávaní môjho pôvodného hesla, že bolo zmenené... tak neviem či mi ho niekto zmenil... to sa dá? počkám ešte, uvidím, ja aj tak s gmailom nie som moc spokojná, lebo mi dosť často "hapruje"
joooooooj..a bude mi smutno za tym účtom :( si spravím taký istý len inde, pff..som nahnevaná ..celý gmail nech ide do kelu:)