Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Lost
To nepoznáš bedľu??? : D Tá je ten najsuper hríb. U nás sa vždy vysmažia a rýchlo zmiznú : )) Dobrý nápad s tou vodou to by ma asi nenapadlo : D Inak dobrý je aj vatovec či ako sa to odborne volá : o)) ten je ešte lepší vysmažený, lenže ten nájsť je zázrak .
ojka, tak 21.3 ten sviatok zdravého spánku oslávime :D ako inak, celonočnou virtuálnou žúrkou a o spánku nebude ani reč :) alebo však dajme aj naživo nejakú action... na EUBE :D
ojka, no ja viem:( lenže to je taký zvláštny stav, keď ti je zima, potom teplo, do úsť nič nedám vtedy a bolesť bola riadna tak nebola iná možnosť len skúsiť tie lieky... tak ale každá to inak prežívame :) ja bohužiaľ takto
tak u ojkovcov budú dneska hríbiky na obed:)
u inkogňákov ešte neviem čo bude...dneska nevarím:D
ja milujem mrkvu takisto v každom stave, mňam, mňam (-:O
lost, to je bedľa. Sa to hlavne vysmáža, či už v cestičku, trojobale, alebo naprírodno ((: odporúčam niekedy veru ochutnať... nooo a tá najmenšia ma svoju vázičku preto, aby sa jej otvoril viac klobúčik ešte (:
inko, lieky na prázdny žalúdok, tak to si teda trafila riadnu kombináciu....
ja tie gumenné veci tiež nemusím, ani tie bananky, sestry sa tešia, že im vždy ostane a "môj podiel" si môžu rozdeliť :DDD
hm, 21. 3 je Svetový deň zdravého spánku; ale nespáčov? o tom neviem zatiaľ :DD ledaže by sme to oslavili v jeden den ((:
ojka, ano to je ako na potvoru, zákon schválnosti, treba im vopred zavolať a spýtať sa :)
piaty ibáč už nebol, aj tie predošlé som vyvrátila..asi mi to nejak nazašmakovalo na prázdny žalúdok
lost..pri slove banány som sa potešila, že poznáš aj niečo iné okrem karfiolu a sladkostí..a potom prišiel šok keď si upresnil že sú to predsa len tie chujovinky v čokoláde :D to je asi jediná sladkosť čo mi nechutí.... a ešte aj gumenní mackovia sú hrozni podľa mňa :)
ale tie pelendreky čo tu spomínate sú fajn :D to sú tie dlhé žížaly však? :) deťom vždy odkusnem z nich....vuaa to je fajnotka :)
haha :) deň zbraní:) to si čím zaslúžili, že majú ešte aj vlasný sviatok? ktovie či existuje aj nejaký deň nespáčov
no do mna stale pchali mrkvu za mladi, ze no len daj si (hlavne v nedelu na obed, pocas predjedla, kde je zelenina a varene maso zo slepacieho vyvaru) a vzdy som to neznasal, lebo niektore mrkvy boli take velke a tvrde ze sa to nedalo zjest :D ale pokial su take tenke a cerstve tak sa to da :)
vzdy ma strasili ze nebudem vediet piskat :D a mozno mali aj pravdu, kedze neviem piskat :D
ďakujem Nyky... hm, a nechytáš z toľkej mrkvičky žltšiu farbu pokožky? (:
Ojka
Pekný úlovok, dala by som si : ))
Lost
No to ja som zase zaťažená na mrkvu. Nič iné mi tak nechutí ako mrkva. Tú možem surovú, varenú , pečenú, dusenú aj parenú a možno aj vysmažanú : DD Už teraz mi mama nadáva, že som zjedla asi 1/4 z celkového objemu mrkvy, ktrorá mala byt na zimu : )))
minikalendárik
Medzinárodný deň za zničenie malých a ľahkých zbraní
Narodeniny dnes oslavuje am. speváčka Courtney Love (47) i Tom Hanks (môj obľúbený spevák)(55)- Bezsenné noci v Seatli, Philadelphia, Forrest Gump, Zachráňte vojaka Ryana, Láska cez internet, Stroskotanec, Zelená míľa, Polárny expres, Da Vinciho kód, Anjeli a démoni, atď....