Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

čiže chceš povedať aby som sa tam nevracala :D no to nie drahý :D od utorka bude všetko postarom, mechecheche

ach, keď sa kazí, tak komplet všetko...
stalo sa ti neikedy, že si sa nevedel prihlásiť do svojej mailovej schránky? stále vraj zlé heslo..zlé heslo... toto mi robí posledné asi dve hodiny:((( a mám tam komplet články k diplomovke:( a všeličo ešte... ach moja krasna mailovka je v keli:( alebo to nabehne myslíš? ani capslock nemám zapnutý..neviem čo sa deje s tým blbým gmailom zaaaaaaas

lost

a prazdne dialnice :) len sem tam niekto zavadzia.. ale inac vyborne, asi je kazdy bud doma sa pecie alebo niekde na dovolenke alebo pri jazerach :D

lost

ale fakt uplne vazne takto je ta BA krajsia :D

ziadny stres za volantom, ziadne prehriate brzdy, ziadny infarkt ci mi niekto pobozka naraznik.. proste len ticho a pokoj :) pizzeria takmer prazdna, za menej ako 10 minut bola hotova, totalne lahke parkovanie vsade, a bezplatne :)

omg v pondelok to bude otrasne :D

lost

no v utorok tam tiez pojdem na obed :D asi aj v pondelok a asi aj v stredu, aaaa pockat nie, vtedy pojdem k zubarovi :D

ale tak, ked tam budem takto casto, tak sa predavkujem s tou pizzou a znechuti sa mi to ako KFC :D

[zruseny1]

akože kto by ťa počúval? veď zamestnanci, na to sú:)
a ta BA...no vieš.. nie som tam, tak je to tam opustené :D ale keď sa hviezda môjho kalibru vráti, ľudia povychádzajú z domov, bytov a zas to začne :))) takže v utorok lost :D

lost

inac niekto kupil Bratislavu? ved je totalne mrtva :D ziadne kolony, malo aut, vyborny vzduch :) takuto BA to by som aj velmi mal rad :) nie taku ako cez tyzden :D

lost

no lenze kto by ma pocuval v tej mojej firme? :D

no ja uz som po robote :P
skocil som si splnit povinnosti do BA :D rutina, pizza :)

[zruseny1]

dobre dobre :D zaberá to, díky :D ešte by to chcelo pokosiť trávu, ale to mi netreba prikazovať...to ja milujem:)) tak idem na to

a keď chceš rozdávať rozkazy, tak si založ vlastnú firmičku a tam sa môžeš potom realizovať:)
tak čaute..peknú sobotu vám želám